Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, vélemény erről?
Na szóval, van egy fiú, aki eléggé bejön. Szeretném, azt hinni, hogy én is neki, viszont erre egyre kisebb esélyt látok.
Volt még nyár előtt, hogy szaktársakkal összeültünk este dumálni, iszogatni és ő is ott volt (akkor talitunk először), pár szót beszéltünk is, de semmi lényeges nem zajlott..csak egyik szaktársam mondta azt, hogy nagyon sokszor nézett rám. De nem foglalkoztam vele, hiszen akkor még barátom volt. Azóta nem is látttuk egymást.
Viszont múltkor, amikor barátnőmmel mentem szórakozóhelyre és indultunk már kifelé pont akkor toppant be pár haverjaival. Nagy dumálásba voltak egymás közt, meg hát szerintem volt bennük egy kis töltet is már :D, így nem gondoltam azt, hogy odaszólok, mert úgy voltam vele, hogy nem tudná ki vagyok..erre fel miután már elhaladtunk mellettük, utánam kiáltott, hogy "Sziiaa Dóóriii!" és amikor hátrafordultam haverjai már tologatták be a klubba, de engem nézett és az a mosoly, amit kaptam tőle..na az nagyon szexi volt.
Na és ez szöget ütött a fejemben, hogy hogyan emlékezhet a nevemre meg rám, ha már kb 5 hónapja nem is látott. Valamint az, hogy barátnőmnek miért nem köszönt, akit ismer is. Tudom, nagyon túllihegem ezt a dolgot :D Vagy ti látjátok ezt?
Volt, hogy azóta láttuk egymást pl amikor mentem órára és ő kint dumálgatott pár szaktársammal, aztán amikor felbukkantam azonnal rám nézett és én is rá, de hogy ne legyen már kínos visszaintegettem és ő is ezt tette mosolyogva.
Viszont abszolút nem lép semmit, pedig nem tűnik annak a tunyimunyinak.
Gondoltam már arra is, hogy ráírok vagy amikor látom ismerőseimmel dumálni, akkor odatoppanok, csak szerintem furán venné ki magát.
Nektek mi a véleményetek?

2019 van, egyenlőség a világ Istene.
Hát lépj oda hozzá, és kezdeményezz. Ha tetszik, add tudtára valamiképp, ne mindig a fiú kezdeményezzen már. Feltételezem már sokszor kezdeményezett de mindig lepattintották, így úgy döntött nem égeti magát többször, megvárja amíg egy lány nem ad tudtára valamit. Sok fiú van manapság így, és ez már teljesen normálisnak számít.
De eleve sosem értettem a "csak a fiú kezdeményezhet" elvet. Ígyis-úgyis a lány dönti el mit akar, akkor meg nem mindegy ha ő lép elsőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!