Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hívjak el valakit randira?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak el valakit randira?

Figyelt kérdés
Mármint online eddig mindig jobban ment hiszen ott 100%ra tudom hogy a másik is akar valamit. De előben így mit kérdezzek konkrétan? :D Tudom hogy röhejes de mármint csak úgy hogy volna-e kedved velem találkozni sulin kívül? Mármint a Randiznál velem elég balf***ul hangzik nem turn offolja egyből a csajt?
2019. dec. 2. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejössz a csajnak mindegy hogyan kérdezed meg igent fog mondani. Ugyanez igaz fordítva is, ha nem tetszel neki... bármilyen fa.za szöveged lehet nem fogja meghatni.
2019. dec. 2. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem iszunk meg egy teát holnap este együtt?

Kimegyek hétvégén a karácsonyi vásárba, nincs kedved velem tartani?

Hallottam egy jó filmről, nézd meg velem!

stb stb stb

Ne misztifikáld túl. A nő is ember. :)

2019. dec. 2. 16:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Az adventi vásáros nem rossz, szóval akkor azt mondjátok ha egyedül marad simán egy ilyen elég?

Amikor neten csináltam tinder/egyéb szaron ott egy kis beszélgetés után facet kértem, az ottani beszélgetés után meg találkozót.

Eddig is beszélgettem vele de nem olyan sokat, illetve random mert pár másik taggal van folyton. Azt mondjuk már talán tudja hogy nem vagyok baltás gyilkos, de gondoltam még jövőhétig várok és akkor egy meghívás a hétvégi adventi vásárra adná.

2019. dec. 2. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Szorítunk! :)
2019. dec. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!