Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi kell manapság, milyen legyen egy férfi?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 10:38
1/12 anonim válasza:
Humoros, jó kedélyű, szerető, családcentrikus, akarjon gyermekeket! :) természetesen legyen megbízható is.
24/L
2/12 anonim válasza:
Legyen inteligens, céltudatos, legyen önbizalma, legyen határozott, kedves, hűséges, adjon magára,ne legyen elhízott
17L
3/12 anonim válasza:
Gazdag, fuckboy, érzéketlen és még sorolhatnám, hogy mi a szempont a lányok 90%-ánál :DD
4/12 anonim válasza:
Én már lesz.rom csak ne k.rjon félre.
6/12 anonim válasza:
Intelligens, kedves, vicces, hűséges, ápolt.
7/12 anonim válasza:
Jófej, rendes, hűséges és szeressen.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy:
Egyetemre járok Kecskeméten(kollégista vagyok), de budapesti vagyok, 20 éves. Szerintetek melyik városban lenne jobb találnom valakit?
2019. dec. 1. 21:54
9/12 anonim válasza:
Tök mindegy a város. Mindenhol találsz végtelenül buta és pénzhajhász pitsát , és értelmes, komoly nőt is. Független várostól.
10/12 anonim válasza:
Nekem fontos hogy megbízható, hűséges legyen, nem muszály túl izmos nak lennie, de ne legyen elhízott, illetve legyen humoros és határozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!