Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most közeledés lenne? Bejönnék neki?
van egy baráti társaság, aminek tagja vagyok. Van benne egy srác aki szerintem igen jól néz ki, nemrég ismertük meg egymást. Múltkor mikor a társasággal bulizni mentünk mind a ketten ittunk nem keveset. A szórakozóhelyen nem fogadta el a pénzem, hanem ő vette az összes italom is. A tömegben akárhányszor közlekedtünk mindig megfogta a kezem hogy ne hagyjuk el egymást, és akárhányszor sokan lettek körülöttünk mindig óvatosan magához húzott. Sokat is táncoltunk együtt, egyszer közben át is karolt, de ilyen baráti stílusban és meg is fogta a kezem. Egyszer csak eltűnt mellőlem majd kaptam tőle egy üzenetet, de mielőtt elolvashattam volna kaptam egy értesítést, hogy az üzenet már törlésre is került. Ezután visszajött és kicsit kevésbé volt közvetlen, de még mindig nagyon aranyosan viselkedett. Eljött velem a kabátomért is, de akkor a kezem már nem fogta meg. Nem merek így utólag rákérdezni, de van egy közös barátunk, akit megkérdeztem, és ő nem tud róla, hogy a srác érezne valamit irántam. Ezek vajon a közeledés jelei, vagy csak az alkohol miatt volt ilyen? Még csak három-négyszer találkoztunk, szóval nem ismerem sajnos annyira. Mit tanácsoltok?
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!