Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok direkt csináljátok? Többi lent👇
Tudjátok hogy sokszor ha farmert ha sportnadrágot vesztek fel átüt ralyta a bugyitok?
És lehet valaki ezen okból megy oda ismerkedni hozzátok?
Vagy direkt csináljátok így?
Én az esetek 85%-ában farmert hordok, és eddig sose látszott át a fehérneműm, a cicanadrágnál néha picit, de akkor is ügyelek rá, hogy ne látszódjon.
Aki így öltözködik, az roppant igénytelen.
Az pedig nem érdekel, hogy miért jön oda valaki ismerkedni hozzám, mert az utcán erre nem vagyok nyitott.
18/L
Nem tudom milyen farmer lehetett, mert ahhoz már eléggé benanak kell lenni, hogy azon is atlatszodjon....
Nekem farmernel soha nem látszik át, sportnadragnal néha esetleg, de akkor csak max a körvonala, nem a színe/mintája
*rajta
Normális ruháim vannak szóval nem látszik át. Ja és először mindenkit friendzone-olok hogy jobban megismerjem szóval bukná a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!