Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hülyít a csaj?
Van egy lány, akivel ismerkedek, 19 és 17 évesek vagyunk. Online ismerkedünk, dumálunk, jól elvagyunk, képeket is cserélünk, puszis képet küld hogy "csak neked" és hasonlók, és többször leírta, hogy nagyon bír, és amióta dumálunk, mással nem ismerkedik. A haverom szerint nem mond igazat, szerinte látni rajta, és rá is írt, hogy ismerkedjenek, hogy bebizonyítsa. És a csaj elküldött neki magáról több olyan képet, amit elvileg csak nekem csinált.
Rákérdeztem, én vagyok-e az egyetlen, és igent mondott.
Szerintem lehetne is köztünk valami, de ez elvette a kedvem. Tényleg csak hülyít? :(
Én nem a “hülyít” szót használnám .A lányok többsége ilyen alaptermészetű,keresik a számukra megfelelő személyt.És mivel említetted hogy online kapcsolatról van szó,nem is várható el hogy egy ember mellett leragadjon,hiszen kezében a lehetőség,kedvére válogathat.Én is ha neten ismerkedek nem csak egy fiúval beszélek,hanem többel is,aztán szelektálok,bármikor jöhet egy jobb.Viszont biztos nem vagy közömbös a lány számára,akkor nem beszélne veled/küldene képeket.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!