Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, jellemeznétek álmaitok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jellemeznétek álmaitok hercegét?

Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 21:17
 1/9 anonim válasza:
36%
Vajk
2019. nov. 18. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Kedves, figyelmes, türelmes, magas, helyes, ne legyen hó fehér a bőre azért látszódjon rajta, hogy nem 0-24 a házban van, plussz jó pont ha még izmos is. Tartok tőle, hogy a valóságban nincs ilyen srác:/
2019. nov. 18. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Már megvan. Bár már nem tini vagyok.

Megértő, vicces, erős, odaadó, önzetlen, jóképű, izmos.

Mielőtt valaki leoltana, hogy "jaj, csak a pénz miatt...", többet keresek, mint ő. :)

2019. nov. 18. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Egy olyan srác lenne aki megvéd meghallgat. Elfogad, és szereti a buksim. Aki számára tökéletes lehetek akár melegítőben smink nélkül is. Kedves, de nem bókol sokat. Vicces hülye srác, akivel bármit meglehetne beszélni. Egy srác aki egész nap ott van mellettem még akkor is, ha nincs. Külsőre csak legyen vonzalom egyébként, ha az meg van szinte mind1 hogy néz ki.
2019. nov. 18. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
2-es mit jelent a magas? :DD
2019. nov. 19. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Megértő, őszinte, van humora, szeret társaságban lenni. Van egy alap műveltsége.

Elmegy velem programokra, és elfogad minden hibámmal együtt.

2019. nov. 19. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Intelligens (de nem kocka és nem könyvmoly), erős, sportos, tudjunk együtt menni sportolni és túrázni, szeresse a macskákat, szeresse a Scootert, ne fojtson meg a ragaszkodásával.
2019. nov. 19. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne legyen nagy bulizós, mert én se vagyok az, külsőre csak az számít hogy legyen ápolt,szeressen olvasni. Legyen kedves, mosolygós akivel bármiről lehessen beszélni.
2019. nov. 19. 16:29
 9/9 anonim válasza:
Külsőre nálam csak az számít hogy legyen az én magasságom körüli (185cm vagyok😅) és hogy ne legyen túl vékony. Ha megvan a vonzalom, akkor nem annyira érdekel hogy helyes-e. Amúgy legyen humora, viselje el a fejemet. Legyen kedves, mutassa ki hogy szeret, legyen büszke hogy a barátnője vagyok. Bízzon bennem, és azért legyen egy kis szabad terünk mindkettőnknek.😊
2019. nov. 19. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!