Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha nézi a napomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tetszik egy volt osztálytársam, és régen én is tetszettem neki. Kiszoktam rakni a napomba képeket magamról, illetve a kutyáimról. De mindig azokat nézi meg amiken én vagyok. Szerintetek tetszhetek még neki? Vagy ez mit jelent? 20L2019. nov. 14. 21:26
1/6 anonim válasza:
Hát ez szerintem még nem jelent semmit. Lehet épp olyankor nézi meg az ismerősei napjait, amikor magadról teszel ki képet.
2/6 anonim válasza:
Írj neki. :)
Mondd, hogy rég beszéltetek, és érdekel, mi a helyzet vele. Ha tetszel még neki, a többi majd jön magától.
3/6 anonim válasza:
Azt, hogy beadja magától a te napodat mikor végigér a csík valaki másén.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van! Bár van mikor 3at is kirakok magamról és mindet végig nézi, akkor miért nem nyomja el? Mindig csak akkor nézi ha én vagyok rajta ezért gyanus ez nekem.
2019. nov. 14. 22:39
5/6 anonim válasza:
Nekem egyik exem is megszokta nézni a napomat ,meg egy srác aki régen bejött de lerázott ,meg még vagy száz ember
Ettől még nem tetszem mindnek
6/6 anonim válasza:
Én személy szerint végig szoktam nyomkodni az összes storyt, mert zavar, ha azt jelzi, hogy nem néztem meg őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!