Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire imponál, ha egy pasi excellent curveball-t dob Pokémon GO-ban?

Figyelt kérdés
Mondjuk látjátok a buszon magatok mellett. Bejönne a pasi?

2019. nov. 8. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

"akkor mit kellene csinálnom a telefonomon, hogy férfiasabbnak tűnjek."

pl nem a telefonod nyomkodni, ápoltan kinézni, értelmesen gondolkodni, cselekedni, értelmesen beszélni, időseknek, sérülteknek segíteni, hölgyekkel szemben figyelmesnek és udvariasnak lenni - szóval ilyesmik

2019. nov. 8. 15:49
 12/16 anonim válasza:
70%
Ez kamu kérdés? Nyugtassatok meg
2019. nov. 8. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

A 3 csajost én írtam ki tegnap😂

Ebből hiányzik a fantázia mert ez tuti igaz.

2019. nov. 8. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

nem az a gáz benned, hogy játszol, én legjobb barátnőm teljes családjával teszem azt (mi 20-21, apa, anya 40 körül), hanem az, hogy már annyira nincs ötleted, hogy "férfias dolgokat" szeretnél csinálni a telefonoddal, hátha az bejön végre valakinek.

szánalmas ez a kérdés, ezért nem jön veled össze senki.

2019. nov. 8. 21:43
 15/16 he84 ***** válasza:
24%
Hát azért nem kéne leszólni a kérdezőt, mint azt sokan tették meggondolatlanul. Csak mert a Pokémon Go-ban ügyes, nem értem miért kell leszólni, lenézni őt. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy akkor nincs élete, vagy hogy nagyon unatkozik, vagy hogy gyerekes. Ha néha játszik vele mértékkel és mellette él is, de ügyes is benne, az rendben van. Ennyiből ez nem derül ki és nem a legrosszabból kéne kiindulni. Ráadásul játszani nem bűn, nem gyerekes, csak az éretlen, felszínes emberek hiszik ezt. Felnőttek is szoktak néha játszani, legyen az majdnem bármi. De azért valóban nem kell ezzel célzottan udvarolni próbálni, még akkor se, ha néhány normálisabb nőnek nincs ellenére, ha megtudja és nem ítélkezik negatívan máris. Ettől még mértékkel néha lehet játszani és fejlődni a játékban.
2019. nov. 20. 22:06
 16/16 he84 ***** válasza:
100%
És több felnőtt is Go-zik, nem csak gyerekek és kamaszok. Ez bármilyen más mobilos, vagy gépen, neten játszható játékokra is ugyanúgy vonatkozik.
2019. nov. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!