Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek fontos a párotok véleménye trianonról?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 22:20
1/15 anonim válasza:
Örülnek, ha egyáltalán tudják mi az.
Akkor pedig én örülök, ha a csaj is.
Tisztelet a kivételnek! Nagy Tisztelet! #%oljlepls
3/15 anonim válasza:
Ugye tudjátok, hogy nem trianon jár le, mert azt első világháború után kötötték?
A második vh-t lezáró események szabták újra az országot legultoljára.
4/15 A kérdező kommentje:
Valaki válaszol a kérdésemre is?
2019. nov. 7. 22:57
5/15 anonim válasza:
Én revízió párti vagyok s helyeseltem , hogy a bethleni konszolidáció egyik fő pontjaként szerepelt. Pártállástól függetlenül mindenki elítélte.
S mi lehet nagyobb bűn és veszély, mint a sötét megnyugvás a rosszban..?
Aki elfogadja a ránk kényszerített paktumot azzal hosszan el kellene beszélgetni...
Leendő történészként nyilvánvalóan fontos lenne a párom véleménye.
6/15 anonim válasza:
Nem érdekelne mi a véleménye trianonról.
31/N
7/15 anonim válasza:
#3 Szóval a II. Vh. miatt lett kisebb ez a nyomorult ország, mint a hangya f a s z a? Egyáltalán semmi köze nem volt Trianonhoz?
8/15 anonim válasza:
Nekem mindegy mit gondol Trianonról, mert egészen pontosan 1947. február 10-én íratták alá a párizsi békeszerződést.
10/15 anonim válasza:
hallod Csizmi anyáddal szórakozzál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!