Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni megérteni, hogy hogyan is van ez? Csak szerinten van felgyorsulva ez a világ? (Többi kérdés lent)
Szóval nem rég óta eljárok a barataimmal iszogatni es megismertem egy fiut, aki 24 éves és nekem nem igazan jön be, de ő eléggé próbálkozott és tetszem is neki. Elméletileg mikor 2.-szorra találkoztunk ebben a tarsaságban ő óvszerrel készült hátha nála alszom(legalábbis igy hallottam vissza utólag).
És én mindig úgy gondoltam, hogy a szexre csak később kerül sor (eddig még nem volt barátom). Egyéjszakás kalandot nem szeretnék, pláne nem szűzen.( Baratnőim közül is sokan nemrég vesztették el és van aki egy kocsiban....)
A lenyeg hogy most döbbentem rá,hogy a korosztályomban nagyon sokan szexelnek és mintha gáz lenne, hogy szűz vagyok holott nem érzen annak csak olyan mintha en lemaradnek valamirol . Hogy van ez? Mikor kerul sor a szexre? Es megeri varni az "igazira"? Illetve mennyi az a korkulonbseg, ami elfogadhato (szerintem ez a 7 ev kulonbseg nagyon sok)
Legyszi minelntobb kerdesre probaljatok meg valaszolni elore is koszonom 💓
17\L
Egyetértek veled.
Inkább várj az elsővel, mintsem, hogy csak azért is elveszítsd.
A korkülönbség tényleg nagy, és hogy a második találkozóra (pláne, hogy nem randi) is így készült, szerintem érdemes lenne kerülni, de legalábbis a tudtára adni, hogy neked ő nem szimpatikus.
18/L
17 évesen aligha fogsz bármiről is lemaradni. :D
Nem, nem gyorsult fel a világ. :D Vagyis hát igen de nem ebben az értelemben. Az nem felgyorsulás kategória hogy meg akar dugni. :D
Olyan hogy igazi hát erősen kétlem hogy létezne / várni kellene rá de azért nem ártana legalább kapcsolatban elveszíteni. [Ettől mondjuk még simán lehet autóban. XD Nem az a lényeg.]
Esetünkben irreleváns hogy sok-e a 7 év mert hát mint mondtam ha kapásból gumival érkezik akkor nem éppen kapcsolatot akar szimplán úgy gondolta hogy A): ugyanolyan könnyű dolga lesz veled mint a bnőiddel anno XD B): Nyilván feltűnt neki, hogy nem nagyon vagy képben -> könnyen bele baitelhet. De ha eltekintünk ettől a nyiulvánvaló ténytől akkor yep sok a 7 év. Legalábbis úgy hogy 17 vagy. Nem mondom hogy lehetetlen egy kapcsolat ekkora vagy nagyobb korkülönbséggel de bőven nem egyszerű és kifejezetten normális pasi kell hozzá.
A másik irányból nézve sosem értettem, mégis miben passzolna egy 24 éves csávóhoz egy 17 éves lány? :D Okay jól néznek ki i got it. Nekem is van farkam nem nehéz kitalálni ezt az indokot de azok mit éreznek akik járni akarnak egy 17 évessel pl 24 évesen? :D Mármint egy 17 éves és egy 24 éves annyira nem egy kategória hogy az nem igaz. Már ha feltételezzük hogy a csávó nem totál retadált, 0 IQ-val és EQ-val. Mert nyilván ha eléggé gyopár ahhoz, hogy egy 17 évest egyenlő félnek / partnernek tekintsen akkor ott már vannak gondok. Nyilván a fiatalabbik fél szempontjából érthető a dolog de nem feltétlenül jó ötlet.
27F
A szüzesség nem érték, se nem hiány, csak egy állapot. Épp ezért nem kell sem féltve őrizgetni, sem sietve megszabadulni tőle. Ha majd szexuális izgalmat érzel, és szeretnél lefeküdni bizonyos xy-al, akkor tedd meg, és addig ne misztifikáld túl.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!