Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni megérteni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni megérteni, hogy hogyan is van ez? Csak szerinten van felgyorsulva ez a világ? (Többi kérdés lent)

Figyelt kérdés

Szóval nem rég óta eljárok a barataimmal iszogatni es megismertem egy fiut, aki 24 éves és nekem nem igazan jön be, de ő eléggé próbálkozott és tetszem is neki. Elméletileg mikor 2.-szorra találkoztunk ebben a tarsaságban ő óvszerrel készült hátha nála alszom(legalábbis igy hallottam vissza utólag).

És én mindig úgy gondoltam, hogy a szexre csak később kerül sor (eddig még nem volt barátom). Egyéjszakás kalandot nem szeretnék, pláne nem szűzen.( Baratnőim közül is sokan nemrég vesztették el és van aki egy kocsiban....)

A lenyeg hogy most döbbentem rá,hogy a korosztályomban nagyon sokan szexelnek és mintha gáz lenne, hogy szűz vagyok holott nem érzen annak csak olyan mintha en lemaradnek valamirol . Hogy van ez? Mikor kerul sor a szexre? Es megeri varni az "igazira"? Illetve mennyi az a korkulonbseg, ami elfogadhato (szerintem ez a 7 ev kulonbseg nagyon sok)

Legyszi minelntobb kerdesre probaljatok meg valaszolni elore is koszonom 💓

17\L

2019. okt. 23. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Én úgy gondolom, hogy a szüzesség a lány igazi kincse, büszkesége..inkább legyél büszke arra hogy ebben a rohanó világban te nem állsz be a sorba, ma már divattá vált elveszteni minnél előbb, nem mindig az igazra kell várni akivel életetek végéig egyutt lesztek, hanem arra aki megbecsüli azt amid van es téged, tisztel. Semmi képpen ne legyél elkenődve 17 évesen ez miatt.. akit könnyen kapnak könnyen dobnak ezt ne felejtsd el
2019. okt. 24. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Elso vagyok: Nem maradsz le semmirol attol fuggetlenul hogy szuz vagy, akkor a legjobb es a legtokeletessebb amikor azzal csinalod akit szeretsz es van vonzalom..arra eri meg varni akkor tiszteletben tartja az erzeseidet es szeret, nem dob el mint egy rongyot, and lastly 7 év az igen sok szerintem
2019. okt. 24. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Én várok az igazira, szerintem megéri
2019. okt. 24. 00:24
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek veled.

Inkább várj az elsővel, mintsem, hogy csak azért is elveszítsd.

A korkülönbség tényleg nagy, és hogy a második találkozóra (pláne, hogy nem randi) is így készült, szerintem érdemes lenne kerülni, de legalábbis a tudtára adni, hogy neked ő nem szimpatikus.

18/L

2019. okt. 24. 06:28
 5/10 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
71%
Akkor szexelj, amikor kívánod.
2019. okt. 24. 06:47
 6/10 October15 ***** válasza:
79%

17 évesen aligha fogsz bármiről is lemaradni. :D

Nem, nem gyorsult fel a világ. :D Vagyis hát igen de nem ebben az értelemben. Az nem felgyorsulás kategória hogy meg akar dugni. :D

Olyan hogy igazi hát erősen kétlem hogy létezne / várni kellene rá de azért nem ártana legalább kapcsolatban elveszíteni. [Ettől mondjuk még simán lehet autóban. XD Nem az a lényeg.]

Esetünkben irreleváns hogy sok-e a 7 év mert hát mint mondtam ha kapásból gumival érkezik akkor nem éppen kapcsolatot akar szimplán úgy gondolta hogy A): ugyanolyan könnyű dolga lesz veled mint a bnőiddel anno XD B): Nyilván feltűnt neki, hogy nem nagyon vagy képben -> könnyen bele baitelhet. De ha eltekintünk ettől a nyiulvánvaló ténytől akkor yep sok a 7 év. Legalábbis úgy hogy 17 vagy. Nem mondom hogy lehetetlen egy kapcsolat ekkora vagy nagyobb korkülönbséggel de bőven nem egyszerű és kifejezetten normális pasi kell hozzá.

A másik irányból nézve sosem értettem, mégis miben passzolna egy 24 éves csávóhoz egy 17 éves lány? :D Okay jól néznek ki i got it. Nekem is van farkam nem nehéz kitalálni ezt az indokot de azok mit éreznek akik járni akarnak egy 17 évessel pl 24 évesen? :D Mármint egy 17 éves és egy 24 éves annyira nem egy kategória hogy az nem igaz. Már ha feltételezzük hogy a csávó nem totál retadált, 0 IQ-val és EQ-val. Mert nyilván ha eléggé gyopár ahhoz, hogy egy 17 évest egyenlő félnek / partnernek tekintsen akkor ott már vannak gondok. Nyilván a fiatalabbik fél szempontjából érthető a dolog de nem feltétlenül jó ötlet.

27F

2019. okt. 24. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A szüzesség nem érték, se nem hiány, csak egy állapot. Épp ezért nem kell sem féltve őrizgetni, sem sietve megszabadulni tőle. Ha majd szexuális izgalmat érzel, és szeretnél lefeküdni bizonyos xy-al, akkor tedd meg, és addig ne misztifikáld túl.

21

2019. okt. 25. 15:45
 8/10 hírnök ***** válasza:
0%
Egész további életedre kiható döntést nem elhamarkodottan kéne hozni.
2019. okt. 27. 02:38
 9/10 anonim válasza:
100%
Az egyetlen értelmes és valóban hasznos tanács a 7-esé. Pontosan ugyanezt mondanám én is. Az első válaszoló szexista megjegyzéseiről inkább nem is írnék semmit.
2019. okt. 27. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem váltsd le a barátaid ha ennyire lecsúszottak hogy egy kocsiban veszítik el.
2019. okt. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!