Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ugye el fog múlni idővel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye el fog múlni idővel?

Figyelt kérdés
Volt egy srác aki nagyon nagyon bejött nekem viszont valahol eléggé elronthattam mert végül nem lett köztünk semmi. Azóta már van egy fiú aki egész tetszik mégis egyszerűen képtelen vagyok ignorálni vagy nem is tudom hogy fogalmazzam ezt meg szóval még mindig nem közömbös számomra.

2019. okt. 16. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Idővel nyilván tompulni fognak az érzéseid iránta, de szerintem közömbös sohasem lesz számodra. Viszont el fog majd jönni az a személy, akivel majd alakulni fognak a dolgok, és ő elfogja ezt az érzést benned nyomni.
2019. okt. 16. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen így vagyok én is. Igazából sajnálom, hogy az elsőt elrontottam, mert ugye még talán most is érzek valamit, pedig tetszett meg más. Úgy gondolom, idővel elmúlik, szerintem emiatt ne aggódj, élj a jelenben és ha vele nem, mással hátha sikerül valami:))

17L

2019. okt. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!