Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány miért nem mondja el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány miért nem mondja el, hogy szűz?

Figyelt kérdés
A barátnőjétöl tudtam meg, hogy velem vesztette el a szüzességet. nekem azt mondta, hogy kezdődik a periódusa es kicsit vérezhet... de miért kamuzott?

2019. okt. 13. 01:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

A 3-as ember. Gyökér vagy.

Lányként mondom. Valószínűleg félt, hogy nem tudja mit kell csinálni. Nem akarta, hogy úgy kezeld őt.

Szűz vagyok. Fogalmam sincs mit kellene tennem az első alkalomnál. Filmet erről nem szeretnék nézni, majd rájövünk vagy mi. Nem tudom m, hogy megy ez.

3-asnak mondom még: azért mert egy lány szereti a szexet nem lesz r* ban*. Nem feltétlenül kell szeretni a másik felet, elég, ha vonzódsz hozzá.

17. L.

2019. okt. 14. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért az? Én nem értek vele egyet, de nem tartom ri**ncnak, mert nem az. Szimplán megéli a test örömeit egy olyan sráccal, akivel szimpatikusak egymásnak.

Amúgy aki ilyet kíván másnak, az nem egészséges ember, keress fel egy orvost az agressziódra.

18/L

2019. okt. 14. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
3-as vagyok, felőlem megszakadhatsz te is. Tipikus kis mai lánykák vagytok, akik a szeretetről szart se tudtok, csak ribiskedtek (megéletik a testi vágyakat) és igy vágytok ti szeretetre? Hát a büdös életbe nem érdemeltek egy percre sem szeretetet! Én itt álltam le a kérdés követésével, mert itt is csak a kis mocskos tiniribik élik ki magukat, akik normálisnak hisztitek magatokat de félig sem vagytok azok, aki olyanokat csinál ez egy utolsó mocsok, nem ide való... Na heló... Akinek meg még van egy cseppnyi esze, az ne kefélgessen össze vissza, vagy ne vágyjon mellette szeretetre és ne hírdetgesse online a hülyeségeit.. Aki pedig szűz mondja el a másiknak, az őszinte kapcsolat az igazi ha már ott hazugsággal kezdődik megint csak nem ér semmit. Az ilyen bunkó kislányok meg nézzenek magukba.. Na nyugodtan lehet írkálni, ez a kérdés alól már nem nagyon érdekel semmit. Sok szerencsét annak a ritka 5-10%-nak aki még tudja mi az a szeretet őszinteség és hűség! Nekik boldogságot :)
2019. okt. 14. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Nekem hiába magyarázol, 3 éve van párom, akivel imádjuk egymást.

18/L

2019. okt. 15. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
3-válaszoló,aranyos amit írtál,hogy szerelemből akarod.
2019. okt. 31. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éves lány vagyok és még szűz.

Nem ciki egyáltalán.

2019. okt. 31. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!