Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kerüljek közelebb az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek közelebb az évfolyamtársamhoz?

Figyelt kérdés

Szóval ez a fiú nagyon tetszik, egyszerűen boldog leszek ha ránézek, vagy ha eszembe jut tényleg szinte elolvadok ha meglátom. Nyilván tudom ,hogy ez nem komoly szerelem stb., de szeretném jobban megismerni. Nem rámászni akarok vagy ilyesmi egyszerűen csak örülnék ha beszélgetnénk néha vagy ha barátok lennénk,boldog lennék hogyha egy kicsit is a közelébe lennék. A kettőnk viszonyáról annyit , hogy nyáron egy helyen dolgoztunk ,ott beszélgettünk néha , illetve rámírt egyszer a munka miatt, szóval tudja ki vagyok xd de nem sokat beszéltünk sajnos :(. Gondoltam, hogy ráírok , de ötletem sincs , hogy mit, meg félek is , hogy kinevet vagy valami. Inkább élőben szeretnék elkezdeni valamit ,mert sokszor látom suliba is illetve a testvérével is elég jóba vagyok.

17/L

2019. okt. 11. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A fogyatékosok intézetébe jártok? Mert ha nem akkor ajánlom a figyelmedbe, hiszen ha nincs ötleted, hogy mit írj vagy ismered ugyan a testvérét de ezzel kapcsolatban sem jut eszedbe semmi akkor érdemes lenne elgondolkodnod az iskolaváltáson.
2019. okt. 11. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján az jön le,kapásból kiszolgáltatnad magad neki.

Csak szólok,az ilyen ok nélküli ábrándozó lányokat szokták csúnyán kihasználni.

Egyébként sem lennének barátok, mert tetszik neked

Az írás olyan,mintha egy 14 éves kislány írta volna, gondolkozz már magadon

2019. okt. 11. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Abban egyet kell érteném az előttem szólóval, hogy barátok biztosan nem lennének, mert neked tetszik. Nem tudom hogy köszönő viszonyban vagytok-e de ha nem akkor mondjuk a köszönés lehetne egy kezdet, de lehet jobb lenne ha megvárnád meg ő kezdeményez. Ha annyira a barátod akart volna lenni, akkor meglett volna rá az esély, hiszen egy helyen dolgoztatok, meg beszéltetek is.
2019. okt. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!