Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövok neki vagy csak én értettem valamit félre?
Ne légy türelmetlen!!!
Sokat írhatnék még, de minek?
Ffi.
Kedves Kérdező!
Ha már kiprovokáltad, szívesen válaszolok bővebben: két ember kapcsolata néha apróságok miatt alakul kedvező, vagy kedvezőtlen irányba. Vannak házasságok, amelyek nagy szerelemmel indulnak, évek során is minden OK és 20, 40 stb. év után zátonyra futnak. Én/mi csak a Te leírásodból ismerjük az együtt töltött két óra lefolyását. Szerintem helyesen kezdtél, nem rámenősen. Jól tettétek, hogy sokat beszélgettetek erről-arról, főleg a családról, iskoláról. Gondold át, hogy nem mondtál-e olyat, ami negatívan hatott a lányra, de ezt ne kérdezd vissza tőle, úgysem mondaná meg, ha így lenne. Aggaszt téged, hogy az eddig beszédes lány most szűkszavú lett. Ha így van, ennek bizony, oka van. Ám, az is lehet, hogy csak Te látod így, de az is lehet, hogy a családjában történt valami, vagy megszidták a szülei. Ez csak sejtés részemről. Beszélj vele eztán is és majd meglátod, megérzed, hogy ez a szűkszavúság tartós-e, vagy jóra fordult. Ha még mindig szűkszavú, kérdezd meg, mi ennek az oka. Ha mond valamit - beszéljétek meg, de hogyha észreveszed, hogy csak ímmel-ámmal mond valamit (csak azért, hogy valamit mégis mondjon) akkor könyveld el, hogy vége a kapcsolatnak, mert ő nem akarja fenntartani. Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!