Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövok neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövok neki vagy csak én értettem valamit félre?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy talim egy lánnyal,megöleltük egymást(mivel első tali volt gondoltam nem szeretnék annyira nyomulós lenni még) aztán pedig beszélgetettünk 2órat nagyjábol megállás nélkül és szinte mindenről amit csak el lehet képzelni,de leginkább a családról és a suliról.Aztan sajna 2óra után neki is dolga akadt és nekem is indulni kellett haza.Első ránezesre bejöttem neki mert tartottuk sokszor a szemkontaktust,felem volt fordulva a lábával és érdeklődött irántam.Aztán este gondoltam megkérdezem hogy mikor lehetne egy új talit dobni és azt mondta hogy 3hét múlva mert a barátnője nagyon rosszul van és vele kell lennie.Mellesleg amikor megkérdeztem chaten hogy tényleg jól erezte magát azt mondta hogy igen,viszont rövid mondatokba válaszolt ami nála nem szokás csak néha ha rossz kedve van,viszont ez tegnapelőtt óta tart mar.Szerintetek ez tényleg így van vagy csak valamit nagyon félre sikerült érteni és a lánynál semmi esélyem sincs?
2019. okt. 6. 08:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki.
2019. okt. 6. 09:28
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted miért van az hogy 3hétig nem birom látni?Mert ha szeretne csak lenne ideje nem?
2019. okt. 6. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Friss a dolog veled, egyelőre fontosabbak a mostani (baráti) kapcsolatai.
2019. okt. 6. 10:37
 4/10 A kérdező kommentje:
De akkor lenyegeben lehet van nala eselyem csak hagyni kell neki idot?
2019. okt. 6. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2019. okt. 6. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy türelmetlen!!!

Sokat írhatnék még, de minek?

Ffi.

2019. okt. 6. 12:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát ha tényleg sokat tudsz irni akkor hallgatlak,mivel érdekel hogy mi a vélemenyed erről
2019. okt. 6. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha már kiprovokáltad, szívesen válaszolok bővebben: két ember kapcsolata néha apróságok miatt alakul kedvező, vagy kedvezőtlen irányba. Vannak házasságok, amelyek nagy szerelemmel indulnak, évek során is minden OK és 20, 40 stb. év után zátonyra futnak. Én/mi csak a Te leírásodból ismerjük az együtt töltött két óra lefolyását. Szerintem helyesen kezdtél, nem rámenősen. Jól tettétek, hogy sokat beszélgettetek erről-arról, főleg a családról, iskoláról. Gondold át, hogy nem mondtál-e olyat, ami negatívan hatott a lányra, de ezt ne kérdezd vissza tőle, úgysem mondaná meg, ha így lenne. Aggaszt téged, hogy az eddig beszédes lány most szűkszavú lett. Ha így van, ennek bizony, oka van. Ám, az is lehet, hogy csak Te látod így, de az is lehet, hogy a családjában történt valami, vagy megszidták a szülei. Ez csak sejtés részemről. Beszélj vele eztán is és majd meglátod, megérzed, hogy ez a szűkszavúság tartós-e, vagy jóra fordult. Ha még mindig szűkszavú, kérdezd meg, mi ennek az oka. Ha mond valamit - beszéljétek meg, de hogyha észreveszed, hogy csak ímmel-ámmal mond valamit (csak azért, hogy valamit mégis mondjon) akkor könyveld el, hogy vége a kapcsolatnak, mert ő nem akarja fenntartani. Kívánom a legjobbakat!

2019. okt. 6. 18:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönom a választ,ez már egyől kicsit biztatóbb.Nem,nem mondtam olyasmit direkt figyeltem arra,hogy mit mondok.Elméletileg a csaladjával és egy barátnőjével akar több időt tölteni.Nekem csak az a fura,hogy meg hétvegen sincs 1-2orája rám.Részemről 1hetet adnék erre az egészre mert ha annyi idő alatt nem változik akkor kár egymás idejét húzni.Én csak azt az egyet nem értem ha nem érezte magát jól akkor miért mondta,hogy mégis?Na mindegy,erre nyilvan te sem tudsz választ adni es talán meg ő sem.De ennek ellenére köszönöm a válaszod,sokat segitettél vele.
2019. okt. 6. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Ez offos tesó. De sok szerencsét
2019. okt. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!