Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok elfelejteni a szerelmetek?
Figyelt kérdés
Lassan egy eve hogy ezzel kuszkodok de valahogy mindig nala lyukadok ki, benne megtalaltam mindent amire szuksegem lenne es masnal mindig hianyzott az a plusz ami nala megvolt :/2019. okt. 5. 13:19
1/3 anonim válasza:
Szia!
Sajnos, ha egy kapcsolat véget ér, akkor az is egy gyászfolyamat. Nem tudsz mit tenni, csak megélni a fájdalmat és türelmesnek lenni saját magaddal. Az idő tud csak segíteni. Nekem volt egy fél éves párkapcsolatom, amit csak mostanára tudtam lezárni teljesen, és kezdeni egy boldog, új életet. Ez a folyamat 1,5 évig tartott.
Legyél sokat a barátaiddal, beszélgess valakivel a benned lévő dolgokról őszintén. Soha ne tartsd magadban és ne nyomd el.
Ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik olyanokat mondanak, hogy ,,nagyon sok szép lány/fiú van még" stb. Ezek nem segítenek!
Légy türelmes magaddal, foglald le magad, beszélj a fájdalmaidról, nyis új dolgok felé, és érezni fogod mikor állsz készen nyitni egy új kapcsolat felé!
Kitartást!
2/3 anonim válasza:
A szerelem olyan mint egy drog. Aminek a hiánya elvonási tünetekkel jár. Engem teljesen tönkretett. Tönkre fogsz menni ha nem engeded el. Szerinted miért van annyi depressziós és öngyilkos ember? Mert ez a legerősebb érzelem a többi közül. Miért nem tudod felvenni vele a kapcsolatot?
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok az exemmel. Azóta is mindenkit hozzá mérek, de senkit nem találtam fele olyan jónak sem mint őt. Hiányzik. Több mint egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!