Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha, tetszik nektek egy lány és látszódik rajta, hogy gazdagabb lehet nállatok?
Ha olyan tipikus kis beképzelt hercegnőcske és látszik hogy pénzes tehát full divatos meg minden, akkor igen, plusz esélyes hogy extrovertált, én kicsit sem, szóval igen zavarna, de lehet kivétel is :)
18f
Köszönöm mindenki válaszát.
#3 elég drága ékszereket meg ruhákat is szoktam hordani, de nem olyanokat amin látszódik a logó hanem olyanokat amin kicsiben van a márka jelzés. Mert szerintem az elég visszataszító amikor valaki a nagy logós ruhákat hordja ( ennél már csak a 100m-ről látszódó hamisítványok a rosszabbak). Meg nem verem nagy dobra, hogy nézd pl. 30.000 Ft-os felsőben vagyok vagy valami vagy ez a ruhám majdnem 100.000 Ft volt.
3-as vagyok, hát nem tudom, én nem adok magamra és elég nehéz eset vagyok 0 emberi kapcsolattal :D De aki menőbb és drágább ruhákba jár általába lenézi azt aki nem, én speciál nem a külsőségekre megyek, visszahúzódó vagyok koromhoz képest alacson, valahol 170 körül, nem vagyok helyes és vékony sem, és a ruháim is turkálóból vannak, az ingek turkálóból, a gatyát nagybátyámtól loptam be, a dzsekim meg még kiskoromba kaphattam valakitől ami valahogy most pont feljön rám :D
Szóval ja, én a visszafogottabb lányra mennék rá, gondolom 18 évesen az a normális ha valaki közösségbe van például iskola, szóval ha én járnék ilyen helyekre akkor az osztályból azt a lányt szemelném ki aki aranyosnak visszafogottnak tűnik, az a tipikus egyedül ülős akit bántanak stb, és az olyannal tudná megérteni magam és együtt lenni vele, nem pedig olyanra akinek mindenre telik és ő a jól kinéző. Sajnos előítélet vagy nem, nálam ők a felső kategória, akiket nem csak lenézek de szóba sem állna velem ilyen lány, max kiröhögne vagy lenézne, nem tudom.
Zavarna.
A pénz megváltoztatja az embert, kivétel kevés van.
18 évesen amúgy szerintem a szüleid lehetnek gazdagabbak, vagy netán sikeres fiatal vállalkozó vagy?
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!