Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mondja el a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el a barátnőm mi a baj?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van valami baja, de amikor megkérdezem mi a baj, azt mondja semmi. És amikor már nagyon furán vielkedik, és azt kérdezem, hogy mi a baj, mert ha nem mondaj el anélkül nem tudok segíteni, azt mondja már elmondtam. Én meg mivel nem mondta el, fogalmam sincs, hogy mit válaszoljak. Minden nő rejtjelekkel kommunikál? Ez komolyan nem normális. Miért nem mondja el mi a baja? sokkal egyszerűbb lenne. vagy ha meg nem akarja, akkor ne csinálja ilyen látványosan. minden nap találkozunk a suliban, de messengeren is ugyanilyen. És én vagyok a hibás, emrt nem figyelek oda, amit leír. visszakerestem az egész beszélgetést, az összes szót, de mindenhol vicces smiley, xd-k, szívecskék. Ez komoly? És még én vagyo ka hibás, emrt ő elmondta, és nem akarja magát ismételni.
2019. szept. 27. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem akarja veled megosztani. Ennek több oka is lehet:

-fél,hogy nem érted meg

-nem akarja,hogy ideges legyél.

-lehet,hogy olyat titkol,aminek valószínűleg nagyon nem örülnél.

-nem bízik meg benned.

2019. szept. 27. 14:49
 2/6 Evelin50 válasza:
69%
Szerintem azért mert olyan dolog lehet szó amivel téged is megbántana vagy annyira rossz hogy nem akarja ez miatt elvesziteni a barátnőjét 😊😊
2019. szept. 27. 14:55
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem akarja nekem elmondani, akkor miért csinálja ilyen látványosan? Ha bánt valami attól még nem kell mindnekit leszarni, mindenre hagyjál már -ral váalszolni, magába zuhanni, nem fölvenni a telefont stb. Erről vettem le ,hogy valami baja van. Ha nem akarja elmondani, miért nem magában csinálja mindezt? utsónak: én vagyok a srác.
2019. szept. 27. 15:34
 4/6 anonim válasza:
52%
Nem mindig van oka ennek...💁‍♀️
2019. szept. 27. 15:56
 5/6 A kérdező kommentje:
hát látom. mi baja a nőnek? semmi, csak. miért ne? tököm tele van már ezzel. otthagyom komolyan ahol van. engem nem édekel, idegesítesn mást a hülyeségével. Nem mondja el mi baja, de utána meg én vagyok a hibás, emrt nem vettem észere, ahogy jelzett nekem.. röhej.
2019. szept. 27. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
inkább hülye r...nc.
2019. szept. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!