Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan youtube videós aki bejön nektek? Van akinek írtatok és vissza is írt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 12:17
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy írnod kéne neki...
Inkább egy közönség találkozón menj oda hozzá beszélgetni és utána ha úgy alakul, akkor elkezdhettek beszélgetni neten.
De ha csak így ráírsz nem hiszem hogy felfog rád figyelni, mivel naponta rengeteg üzenetet kapnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Ebbe jól bele találtál. Talin nem mertem oda menni, írni meg nem ír vissza. Nemsemmi vagy😁
2019. szept. 25. 13:19
3/9 anonim válasza:
Melyik yotuber tetszik neked?(:
4/9 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne, nektek tetszik-e valaki :)
2019. szept. 25. 15:30
5/9 anonim válasza:
Nekem Paulstreet. Viszont nem nagyon szoktam ráírni senkire.
6/9 anonim válasza:
Paul street? :D
ne röhögtess, kislányoknak bejön, de akinek van egy kis eszem, hogy a kontentjén elgondolkozzok, az tudja, hogy külföldről lopja a kontentet, mint a juhtúró tette
7/9 anonim válasza:
#6 amúgy igen, aranyos volt mikor elkezdte de már nagyon szánalmas. Az hogy lop, egy dolog másik meg ez a clickbaites szarság ami az agyamra megy. Nem is értem minek örvend ekkora "tiszteletnek".
8/9 anonim válasza:
Az lehet hogy máshonnan vannak a videó ötletei de a magyarok többsége nem tud olyan jól angolul,ő kihasználja ezt a helyzetet és lefordítja magyarra majd viszi a pálmát. Szerintem inkább őt nézzék a fiatalok,ne pedig Dezső Bencét és barátait:)
9/9 anonim válasza:
Nicholas Viktort nagyon vonzónak találom😍😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!