Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel csókolóztál 18 éves korodig?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy van ezzel. Mennyi az átlag2019. szept. 22. 13:24
31/59 anonim válasza:
még nem vagyok 18 de eddig egy fiú volt akivel csókolóztam
32/59 anonim válasza:
Amelyik lány 5-6-ot írt,tuti tipic barátnő típus.
36/59 anonim válasza:
1
Ez a szám azóta sem változott.
21/L
37/59 anonim válasza:
#35-36: Full tisztelet.
Remélem ezt azok is olvassák,akik 16 évesen 5-öt írtak.
38/59 anonim válasza:
#20-as vagyok (13 db 18 éves koromig)
Nekem most 18 évesen lett az első barátom, tehát rácáfolnék a "tipic barátnős" kommentre. :D (de ha sok "pasim" is lett volna, akkor mi van?)
Hogy jött össze mégis ez a sok? Úgyhogy nem zárkóztam el a "kalandoktól", szeretek csókolózni, úgyhogy minek fosztottam volna meg magamat ettől? :D Ettől függetlenül a másik nagy kérdésre válaszolva: nem, nem feküdtem le fűvel-fával, a szexuális életbe is a jelenlegi barátom vezetett be...
De persze még mindig lehetek kis ribi sokak szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!