Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó ötlet befűzni, udvarolni egy a saját osztályunkba járó lányt?
Engem nem érdekelne egyébként hogy rólunk beszélnek. Meg ha nem osztálytárs, lehet akkor is pletykálnának, úgyhogy szerintem tök mindegy. 🤔
Én osztályomban volt egy lány meg egy srác akik együtt voltak több éve, persze nem szakitottak, de nem mondogatták mindenkienk h egyutt vannak. Nem is tudtuk sokan hogy együtt vannak 2 évig. Nem voltak egymás nyakában állandóan nem csokoloztak nyilvánosan meg ilyenek, suli után volt jobban életük.
Teljesen jol megoldották, ha jol figyelt valaki észre vette az apró jeleket hogy együtt vannak de amugy nem.
Én már 2 osztálytársammal is jártam..Nem értelek titeket:'D..
Mi pl beláttuk h semmi értelme veszekedni,rosszat mondani egymásról, az eggyikel még mindig ugyanúgy beszélgetek. Beláttuk h hülyeség volt. És ő is belátta hogy elrontotta hogy egy másik lánnyal. Szerettem őket,és nem is tettem volna olyat hogy mindenkinek elmesélem hogy mit tett. Hisz sok mindent neki köszönhettem,és tanultam is tőlük.
Ha elég normálisak vagytok akkor sikerülhet szakítás után nem akkora nagy haragban maradni..:)
De nyilvan ez emberfuggo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!