Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet egy lánnyal jatszáni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet egy lánnyal jatszáni chaten, felelsz vagy merszen kívül valami durvát?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én azt nem nagyon értem, neten keresztül hogyan lehet pl. felelsz vagy merszet játszani :D ami durva játékokat ismerek, azt mind élőben lehet csak
2019. szept. 21. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy inkább hagyd békén a lányokat.
2019. szept. 21. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Vetkőzős póker :DDDD
2019. szept. 21. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: Beválalnád ezt élőbe? Igen/ nem... Így
2019. szept. 21. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bevállalnád e ezt élőbe, erre bárilyen kérdésre lehet igen a válasz. Mi értelme van? Én sem értem. Miért nem játszol a valóságban durva játékokat lányokkal? Dugni is neten kereztül fogod őket?
2019. szept. 22. 02:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. jaa, hát így bármire rá lehet mondani, hogy bevállalod, ha aztán nem kell megtenni. semmi buli nincs benne
2019. szept. 22. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megmutatom, hogy mi van a gatyámba! Te megmered mutatni?

Ha neki is ugyanolyan van, akkor az durva lesz !!!

:D :D :D :D

2019. szept. 29. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!