Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne változtatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne változtatni 'kocka' kisugárzáson?

Figyelt kérdés
Fiatalabb társaságban bulikon fesztiválokon stb gyakran megkapom vkitöl hogy biztos programozónak tanulok és nagy gépezö lehetek. Való igaz hogy sok idöt töltöttem gép elött régebben és csak mostanság kezdtem kicsit kilépni komfortzónából de hogy lehet ennyire meglátszik a múlt. Talán visszafogotabb vok és nem társasághoz szokva vagy látszik hogy nem vok sportos semennyire esetleg kiállás nem tudom. Hogyan változtathatnék ezen a nagyon negativ benyomáson ez nm igazán jön be egy lánynak se.
2019. szept. 21. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Én cukiknak találom a kockákat. Sokkal jobb egy kocka srác mint egy beképzelt helyes srác
2019. szept. 21. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

1. Hagyd el a gépezést.

2. Mozdulj ki.

2019. szept. 21. 10:15
 3/6 kamugyrosz ***** válasza:
76%

Az első válaszoló hülyeséget irt

Van olyan kocka aki akkora szajhos neten de váló életben motyog

Van aki rendes

Van a bunkó

Van a lusta

Csomo van basszus és nem lehet tudni h ha egy illető kocka akkor milyen a személyisége

Sztem hagyd el a telot és kezd jel ismerkedni

Legyél jó arc add önmagad

Változtass magadon értem én frizura öltözködés

Valahogy próbáld meg

2019. szept. 21. 11:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen probálkozom változni az öltözködés frizura már rendben inkább az hogy nagy társaságban elég visszafogott vagyok.
2019. szept. 21. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj, az csodákra képes. A külsőd és az önbizalmad szempontjából is.
2019. szept. 21. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3. Válaszoló igazad van ilyen fajtái is vannak,de Pl. Nekem bátyám is kocka volt rengeteget gépezett de amellett járt bulizni. Vicces (másnak legalább is biztos :D)vidám srác volt. Voltak súlyzói is edzett is jó ideig. Szerintem ez így teljesen rendben van. Hát most már felnőtt van egy gyönyörű felesége egy 2hónapos kisfia és egy jó munkája (programozó) valami maradt :"D
2019. szept. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!