Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most először aludnék együtt a barátommal, de nem akarok még lefeküdni vele, gáz lenne ha ezt így megmondanám neki?
Jövő pènteken buli lesz nálunk és a barátom nem tudna hazamenni így szüleim belementek hogy nàlunk aludjon. Na a helyzet az hogy én 17 éves vagyok, ez a második kapcsolatom, és szűz vagyok. Neki már volt több barátnője és hàt tapasztaltabb ilyen téren. Kb még csak egy hónapja vagyunk együtt és eddig nem nagyon volt olyasmi dolog köztünk, de fèlek hogy ő az együttalvàst első alkalomra megfelelő időnek találnà, de nem akarom elsietni vele a dolgokat, meg még nem is olyan komoly ez a kapcsolat, stb.
Lényegeben, lányok ti ezt hogy mondanátok neki? Fiúk, ti hogy reagálnàtok hasonló helyzetben?
Mindenképp tudasd vele előre, hogy még nincs itt az ideje, nehogy akkor érjen meglepetés, amikor próbálkozik (fog). Lehet ő azt hiszi, hogy erre készülsz. Határozottan szólj neki még előre, hogy ne élje bele magát. Te pedig ha még nem szeretnéd, akkor tarts ki emellett, akkor is, ha próbál felizgatni :)
25/L
A "nálunk aludjon" nem egyenlő az együtt alvással.
Csak fiatalok lesztek, vagy a szüleid is ott lesznek?
A szüleid beleegyeztek abba, hogy együtt aludjatok buli után?
Köszönöm első kettő a hozzászólást! Persze, terveztem is hogy mondom neki, csak nem is tudom hogy kezdjek bele...hogy “figyelj, lehet hogy együtt alszunk, de én tényleg csak aludni szeretnék, gondolom megérted”? Valami ilyesmire gondoltam
Hármas válaszoló, egy ágyban aludnánk, és természetesen megbeszéltem a szüleimmel, akik szintén itthon lesznek ^^
Tudomásul venném és mennék tovább, nincs gond.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!