Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Általánosban mindig engem piszkáltak a fiúk a kinézetem miatt. Most hogy átkerültem gimibe csomószor van olyan hogy megnéznek vagy ha arra megyek bökdösik egymást vagy épp elhallgatnak. Olyan is volt hogy ejjha megjegyzést kaptam. Mégsem lennék olyan csúnya?2019. szept. 13. 17:25
2/6 anonim válasza:
Eddig se voltál, csak nem értékelték.
3/6 anonim válasza:
Nem, nem voltál csúnya, az osztálytársaid voltak szimplán hülyék.
Legyél vidám és vigyorogj
4/6 anonim válasza:
A fiúk nem mindig csak akkor piszkálják a lányokat, amikor csúnyák, sőt általában ennek ellentetje.
Hidd el nem azért modták hogy csúnya vagy, mert ténylegesen csúnya vagy, hanem mert valószínűleg szép vagy és aranyos.
Fel a fejjel és érezd jól magad. :3
5/6 anonim válasza:
Általánosba kisfiúk járnak,gimiben meg kamaszok.
6/6 anonim válasza:
Csak kicserélődtek az emberek a környezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!