Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik az hogy mindkét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy mindkét srácot szeretem csak másképp?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a srác akinek kisugárzása meg a külseje tetszik legyen mondjuk Zsombi. Zsombival nem beszélek sokat,de olyan mintha tetszenék neki sokszor néz órán és azthiszem egyszer féltékeny is volt. Na, de van a másik srác akinek tetszem sokak szerint szerelmes is belém,de én nem érzem úgy, hogy tudnám viszonozni. Legyen a neve Lóránt. Lóránt egyébként mindig nagyon aranyos velem! Bár kicsit fura srác és néha a hisztijei kikészítenek. Zsombi meg olyan mintha hátam mögött bántana és inkább ezért Lórántot választanám, nála nem érzem azt a vonzást amit Zsombinál. Ettől viszont rosszul érzem magam, mert tényleg aranyos srác és Zsombi pedig szinte mindenkibe beleesett már csak sokszor visszautasították. Létezik az hogy mindkét srácot szeretem csak mindegyiket másképp? Szerintetek melyik srácot válaszam vagy egyáltalán válaszak-e az a baj ,hogyha nem választok lehet azvis rosszul jönne ki... sehogyse jó. Egyiket se érdemlem meg. Mit csináljak?

#szerelem #kétsrác
2019. szept. 12. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#7: Ne azzal foglalkozz,hogy valakit megbántasz,hanem azzal,hogy őszinte légy.

Az ő megbántódásuk az rájuk tartozik,megbírkóznak majd vele.

2019. szept. 12. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

#9 mi a baj leiner laurával? Am én ismerek lórántot meg zsombit is.

Figyu dobj fel egy pénzérmét. Döntsd el melyik oldala melyik fiú legyen. Dobd fel és gondolkozz el. Írást vagy a fejet akarod jobban? Aztán ne nézd meg és rakd zsebre. Tudni fogod. És ha barátok vagytok nem fognak megsértődni

2019. szept. 12. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!