Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy megcsal?
Barátom rettenetesen furcsa mióta iskola van... Mindig belém köt mindenért, olyan mintha csak kihasználna, alig mutatja ki, hogy szeret. Bunkózik,flegmázik..
Tegnap kérdeztem tőle, hogy kezd belőlem kiszeretni, nem akarja már ezt a kapcsolatot, az volt a válasza,hogy nagyon szeret, akarja a kapcsolatot. De amikor ezt felhoztam kaptam a lebaszást, hogy miaz, hogy én ezt gondolom/érzem...
Szerintetek lehet egy harmadik személy a dologban? vagy még fel kell neki is fognia, hogy iskola van és stresszel?
Nem tudom mit gondoljak, komolyan..
18/L 19/F
Valaki kérem segítsen!
Ma találkoztunk.
Beszélgettünk erről, hogy nagyon stresszes a suli miatt, nagyon nehéz éve lesz hiszen emelt szintű érettségit szeretne..
Emiatt ne aggódjak, mondta legyünk türelmesebbek.
Én érettségiztem emelten nem egy tantárgyból. Nem akkora nagy cucc, mint pl.egy egyetemi vizsga, nem kell miatta ennyit stresszelni.
Ráadásul év eleje van, szóval nem értem mi a gond. Mi lesz akkor a vizsgák előtt? Vagy ha ne adj' Isten egyetemre megy? :D
Szerintem nagy kamu és teljesen más baja van.
Lehet mondtok valamit..
De akárhányszor rákérdeztem, azt mondta nincs más csaj a képbe, csak velem akar lenni. Anyukámmal is beszéltem erről (lehet gázul hangzik, hogy ezt tőle kérdeztem, de az is érdekelt ő mit gondol) azt mondta, hogy ő ezt nem így látja, legyek vele türelmesebb, és azt is vegyem figyelembe, hogy milyen az anyja... Arról most nem akarok hosszan írni, de sajnos elég rossz családi háttere van, és amiatt is lehet stresszes.
Én nem tudom mit gondoljak, nagyon tanácstalan vagyok, és hiába beszélek vele erről valahogy vita a vége, jobb esetben megbeszéljük..
Barátaimat is megkérdeztem, az egyik azt mondta van egy harmadik személy, a másik azt, hogy legyek türelmesebb.
4-5 napja kicsit visszafogtam magam, és türelmesebb lettem, ezt ő is észre vette és ő is ilyen velem.
De vannak bennem kérdések..
Ha megcsalna akkor miért tervezgetné velem a jövőjét, miért akarja azt, hogy találkozzunk, miért szervez közös programokat, miért akarja, hogy elmenjek vele ide-oda...
Nem akarlak leszólni titeket, ne úgy vegyétek fel, de ezek a kérdések napok óta nyaggatnak, és én nem látom jelét annak, hogy megcsalna, de ha mégis így van akkor jól titkolja..
Esetleg hogy tudnám ezt kideríteni?
Ne nézzetek kérlek hülyének, de stresszelek nagyon emiatt..
Idősként én is anyukád nézetét vallom: ne izgulj túlságosan, mert tényleg lesz neki másik. Látom a fiatal válaszolók ennek ellenkezőjét látják. Azt írod, hogy az utóbbi napokban visszafogtad magad és ő is higgadtabban viselkedik. Ez jó jel. Fölösleges aggályoskodással, féltékenykedéssel (amiről nem is vagy meggyőződve, csak sejted), ne fokozd a fiú idegességét. Majd lecsitul.
Ffi.
Köszönöm a választ, #8!
Amióta higgadtan és visszafogottabban kezeljük egymást, már nem érzem azt, hogy megcsalna.
Nagy nyomás volt most mind a kettőnkön és azért érezhettem azt. De ahogy sikerült ezt vele letisztázni, mind a ketten megnyugodtunk.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!