Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan amitől NAGYON tetszik nektek egy fiu?
Igen,
A hangja, a mosolya, a gondolkodásmódja, ruházkodása (szeretek elegánsan öltözni, szóval tetszik ha másnál is ezt látom,bár nyilvan nem ez a döntő dolog, hogy tetszik-e a srác, ez inkább +pont).
A kék szem és világosbarna haj kombó nálam mindent visz.
( Persze csak akkor ha más szempontból is bejön. Ez csak egy jó nagy plusz pont)
Engem valakinek a kisugárzása nagyoon megtud fogni
Kinézetben leginkább a barna haj jön be, a szemszín leginkább mindegy
A stílus/öltözködés is megfog de az inkább csak pluszpont:)
Nagyon sok "idealom" volt már. Azt hittem, hogy csak a vékonyabb testalkat jön be, találtam ellenpéldát, tetszettek már fekete hajúak, most épp szőke a crushom.
Igazából lehet olyan tulajdonság, ami miatt jobban felfigyelsz egy fiúra, de ami igazán számít és igazán tetszeni tud, az úgyis a kisugárzás.
Az arca, a mimikája, a humora, a testalkat a és főleg az önbizalma, életszemlélete, amel utobbi nem feltétlen csak akkor vonzó, ha ugyanolyan mint a tied.
Ez így összesen ad egy kisugárzást, amitől igazán bele tudok habarodni valakibe.
Pozitivitas, vedelmezo de ne tulsagosan, kedves de humorosan “kocsog” is, ferfis de nem eroltetetten es tulzottan, nagykepuen
Kulsoleg inkabb barna haj, kezei ne legyenek akkorak mint az enyem, kicsitagsbb nalam egy 10 cm el min
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!