Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Budapesten buszon/villa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Budapesten buszon/villamoson hogyan lehet veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ismerkednétek egyáltalán ilyen helyeken?

2019. szept. 3. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ott az emberek sietnek, mennek valahova, dolguk van. Olyan helyre menj ahol az ember ráér.
2019. szept. 3. 16:40
 2/7 anonim válasza:
100%
Mint például?
2019. szept. 3. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Válasz a kérdésre engem is érdekel! Akkor hova menjen a hűséges fiú megismerni a lányokat? 18/F
2019. szept. 3. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?:"D
2019. szept. 3. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert is ne? :)

A legelso baratommal ugy jottem ossze, hogy 17 evesen ultem a buszon, reszegen, o felszallt a buszra, elottem allt, mint vmi felisten, es en le sem vettem rola a szemem, amig le nem szallt. (Utana bealudtam mint a fene)

Na mar most, ezt a sracot par nappal kesobb, pentek kesodelutan ujra lattam, es lattam, hogy beszelget egy kozos ismerosunkkel, aki nekem nem volt baratnom, csak koszonoviszonyban voltunk. A srac leszallt, a csaj odault mellem, beszedbe elegyedtem vele, megtudtam tole, hogy a srac hova szokott jarni pentek estenkent.

Termeszetesen en ott megjelentem a baratnommel :D es o is ott volt a baratjaval.

Eszrevett engem, es koszont is, ami addig sosem fordult elo. Majd hosszas szemezes/mosolygas utan odaultek hozzank.. :) Emlekezett arra, amikor reszegen megbamultam :D

El sem tudom mondani, milyen boldog voltam aznap este. :))

Nem kimondottan buszos ismerkedes, de vegulis onnan indult.. :)

2019. szept. 4. 03:00
 6/7 anonim válasza:
70%
Olvastam a bejegyzésedet és kipróbáltam. Nos a csaj egy perc után rám ordított, hogy el akarom rabolni
2019. szept. 6. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Hogyan?

Lazán.

De görcsölhetsz is, ha akarsz.

2020. máj. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!