Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha ti lennétek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha ti lennétek a 3. kerék?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyok együtt a "párommal". A telefonja pár napja a kezembe akadt, és azóta kattog az agyam. A telefonjában szerepelt egy név "kicsim" és elolvastam a beszélgetéseket. A messengerről ráléptem az oldalára, ahol ki volt írva hogy a lánnyal nem rég töltötték be a 2 évet.

Azóta kicsit ideges vagyok és tanácstalan. 2 facbookja van, 2 barátnője vagyis 2 élete.

Lányok, fiúk ti mit tennétek?

2019. aug. 27. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyertelmu h szakitanod kell???
2019. aug. 27. 19:52
 2/8 Csicuki ***** válasza:
100%
Mondd meg neki hogy nem csinalhatja ezt tovább mert tudsz mindent. Csak hogy tudja hogy lebukott és hagyd ott.
2019. aug. 27. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm...
2019. aug. 27. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Komolyan egy évig nem esett le?

Vagy kamu vagy tiszta hülye vagy.

2019. aug. 27. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég fura,hogy nem jöttél rá előbb,ezazért nem olyan kis dolog,hogy eltudja mondjuk dugni..De mindenképp szakítanék vele.
2019. aug. 27. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég 1 mindenből.
2019. aug. 27. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt, így mikor itt alszik, velem van egyértelműen nem nézem meg a telefonján, hogy van-e másik fiók a facbookján...
2019. aug. 27. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A kettős élet alapból egy erkölcstelen dolog.
2019. aug. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!