Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jönnek be az ilyen fiúk?
Akik udvariasak. Nagyon figyelnek a lányra. Mindig boldoggá akarják tenni.
Romantikusak.
Van egy kis humorérzékük is, de nem 10/10 es külsőjük van.
Lenne esélyem így?
Csak barát lehetsz így... (tapasztalat)
U.I.: Nem lányként írok
Valakinél biztos
És hidd el, lesz olyan, aki úgy fogja látni, hogy 10/10-es kulsod van ;)
Valljuk be, ez kevés.
Ezek alapján lehetsz az álompasim és lehetsz egy idegesítő srác is.
Ennyiből nem lehet ítélni, pláne, hogy csak jókat írtál magadról.
18/L
Én meg valahogy pont nem szeretem ha a srác már túl figyelmee. Van olyan aki képes félre tenni saját magát csak azért hogy a kapcsolat a másik félnek tökéletes legyen. Én pont egy ilyen sráccal emiatt nem jöttem össze. Mert ennyire önbizalom hiányos volt. A leírás alapján te is lehetsz ilyen :/
16/L
Egy ember nem csak jó tulajdonságokból áll, hanem rosszból is. Mellesleg a nagy oda figyelés az én számomra és boldoggá tétel nyomasztó lenne, hogy csak azt lesi mit akarok. Nem vagyok én királynő, hogy a kívánságaimat egytől egyik teljesítse is. Mert én a fiúra is figyelni akarok, hogy mit akar igazán. Tudjon döntéseket hozni, ne azt várja el hogy csak Én!
De biztos van olyan lány akinek csak is Te kellesz. De a képre én is kíváncsi vagyok.
Kicsit talán túloztam azzal hogy mindig csak Ő lenne.
Talán kicsit önbizalom hiányos vagyok, bár ebben is fejlődtem.
Rossz tulajdonságaim is vannak persze.
Ami a legfőbb szerintem, hogy sokszor túl hamar reagálok dolgokra. ( általában rosszul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!