Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek attol hogy ha meglát élőbe nemfog tudni elfogadni, mitcsinaljak?
Manapság képeket küldeni magunkról nem nagy dolog.
A másik, hogy minél elöbb kell személyes találkozó, még mielött érzelmek alakulnak ki.
Èn már nem vagyok fiatal, de huszas éveim elején már ment az internetes chatelés és ott megismerkedtem egy fiúval. Képek még nem voltak, okos telefon sem, így fényképet nem láttam róla. De chaten nagyon szimpi volt, hónapokig chateltünk. Majd találkoztunk.
Hát kinézetre nem jött be, nem volt gáz a srác, de nekem egyszerüen abszolút nem ilyen emberek jöttek be. DE amiben nagyon csalódtam a természete. Ami jó volt chatelésnél az idegesítö volt személyes. Pl a túl kedvesség, amikor már papucs szerüen viselkedik valaki... Végül is barátok maradtunk, de innentöl tudtam, hogy attól, hogy jókat lehet valakinvel irogatni, még személyesen lehet totál más természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!