Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy iPad Pro 11-el, illetve egy iPhone XS-el lehet jobban csajozni?
Melyiket tegyem le az asztalra az étteremben/restiben/kocsmában hogy végre oda jöjjön egy csaj hozzám?
F/21
Ez komoly?
És ilyen emberek vannak körülöttünk.
Amúgy szànalmas ez a viselkedés és ezt a csajok is látják , ezért bármit letehetsz az asztalra ha egy lúzer vagy.
Èpítő kritika, fogadd el.
Felejtsd el az Apple termèkeket!
Egy szèp 1 kilós 24 karátos aranyrúd mindíg beváltja a remènyeket.
Ha szerencsèd van mèg az árfolyama is javul, így kèsőbb haszonnal tudod eladni ellenben az iPhone-okkal amiknek 2 èvente feleződik az ára.
Hoppá hoppá nem feltétlen csak a kérdező a hibás!
Valakinél már ez az igény alap.
Kérdező:
Ne kézzel fogható dolgokkal szerezz barátnőt :)
Na figyelj. Először is én egy nő vagyok. Szóval jöjjön az én szemszögemből a dolog:
Hozzám szoktak odajönni a férfiak/fiúk, én egyhez sem! Ahogy látom más nő se megy oda férfiakhoz, csak a tizenéves kis p*csák szoktak ráakaszkodni pasikra. Senkit nem érdekel, hogy milyen telefonod van. Az külsőd számít. Nem a telefonodra fog hasonlítani a gyereked.
Telefonnal csajozni elképesztően szánalmas ötlet. XD
Senkihez nem mennék oda a telefonja miatt, mivel nem érdekel.
Miért menne oda hozzád bárki is? Az általad leírt helyekre legtöbbször társasággal megy az ember, miért törődnének egy ismeretlennel?
18/L
Hat a normális lányok ezt pont leszarják de egy gold diggerhez meg túl kevés.
Szval két opciód áll fent 1.veszel egy bömbi/audi/merkades -t. És ezeknek a kulcsát rakod ki az asztalra.
2.Szerzel a boltból egy kis stílust normál módon öltözködsz. Ápoltá avanzsálod magad.
Humor is jó lenne. Műveltség ez bizonyára rád fér. És egy jó adag magabiztosságot, hogy ne a lányoknak kelljen odamenni hozzád/vagy a kulcsodhoz.
Nagyjabol ennyi is, hajrá.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!