Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltam az Esztör-ön és volt ott egy fiú?
Sziasztok tegnap voltam az Esztergomi Történelmi Napok c. rendezvényen és beszélgettem egy ideig 2 fiúval. Győrből jöttek, én Fejér megyében lakom. Az egyik megkérdezte hogy holnap (mostmár ma) is megyek-e oda, én meg azt mondtam, hogy nem hiszem, de lehetséges. Egyébként sokkal többet beszélt ez a fiú, mint a másik.
Szerintetek mit akarhattak? Megengedték hogy fölvegyek egy sisakot, és megfogjak egy szabját meg egy kardot, és még egy kaftánt is felvehettem volna, csak mennem kellett. Azóta már csak egyszer köszöntünk egymásnak.
Szerintetek miért kérdezte, hogy ma megyek-e? Nagyon figyelt egyébként.
Hát ha újra talákoztok akkor menj oda beszélgetni hozzá/hozzájuk és ha még mindig ugyan így viselkedik, akkor kezdj el vle beszélgetni kicsit másabb témákról.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!