Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az idézetről "nice guys finish last"?

Itt nem arról van szó, hogy valaki párszor felsül, hanem állandóan.
Ha pedig a lány választ, neki is oroszlánrésze van a dologban.

Ne sajnáltassátok magatokat és ne másokat hibáztassatok. Az az igazság, hogy akik "nice guy-nak" hiszik magukat, azok valóságban gyakran szimplán csak unalmasak. Én is rendes srác vagyok, tisztelem, szeretem, tenyeremen hordozom barátnőmet 2 éve. Előtte is voltak lányok.
Nem azt mondom, hogy minden rendes srác valóságban csak csendben marad és nem szól kettőt se, de a legtöbb esetben ez a helyzet. Bunkó srácokkal max alja 10/2es lányok jönnek össze, azok se bírják tartósan ha van kis eszük. Nekem ez a véleményem. Lehettek rendesek és egyben viccesek, érdekesek, izgalmasak. Csupán rendes nem elég.

Te figyukaaa, egy PÁRkapcsolathoz 2 ember kell. Ha a részemről megvan az akarat, a lány részéről meg nincs, akkor nem az Érmelléki Kuglófembert fogom hibáztatni miatta. Úgyhogy ne mosdasd annyira a lányokat, mert nekik is pontosan akkora szelet jut a tortából, mint nekünk. Talán még nagyobb is.
Elhiszem, hogy neked szimplák és unalmasak a rendes srácok, a kötekedő nagypofájú tahó sokkal vonzóbb, tizen-huszonéves korban el is megy ez a felfogás. Bibi akkor lesz majd, amikor a lány családot szeretne alapítani, és a hapsija úgy vágja ki, mint macskát egészségügyi sétára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!