Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mennyire tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire tetszik a hézagos fog?

Figyelt kérdés

Szép és ápoltak egy lány fogai, csak középen van egy kis “szünet” mivel így született.

Nem állnak szanaszét

Valakinek ez a szexepile

Nektek hogy tetszik?

16/L

2019. aug. 12. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen egyénfüggő. Nekem nem kifejezetten.
2019. aug. 13. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Nekem nem igazán jön be.. Sőt, ismerek pár ilyen lányt és kifejezetten zavaró.

19/F

2019. aug. 13. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Nekem zavaró, főleg ha sárgás
2019. aug. 13. 01:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2019. aug. 13. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a fog fogja eldönteni, hogy bejössz-e egy srácnak, vagy nem
2019. aug. 13. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Ronda. Van fogszabalyzo a vilagon.
2019. aug. 13. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek eláló fogaim, ápoltak is viszont van közte fogrés elől. Fogorvosom azt mondta fölösleges lenne fogszabályzó,mert csak több fogam elveszteném cserébe, így nem csináltattam meg. Kicsit engem zavar, mert én se szeretem, ha egy lánynak van, de ez max addig érdekli a lányokat is akik velem beszélnek és engem is ha egy olyan lánnyal beszélek, amíg meg nem ismerjük egymást, mert utána a személyiség eldönti.
2019. aug. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!