Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeplős/pattanásos arc vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeplős/pattanásos arc vagy sima inkább?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek a szelős és/vagy pattanásos arcú lányok, cukinak és szépnek tartom. Ez nem azt jelenti, hogy a sima arc nem tetszik, csak kicsit kevésbé jön be.

Tudom, vannak, akik azt mondják, a pattanás az ápolatlanságra utal, van aki meg inkább szeretné a pattanást látni, mint azt, hogy kozmetikai szerekkel "orvosolva" van.

Kíváncsi vagyok, kinek milyen arc jönne be jobban, vagy esetleg teljesen mindegy, hogy milyen.

18/F

2019. aug. 11. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Exem pattanásos volt ő nagyon utálta sokkal vészesebbnek látta a helyzetet mint volt egyébként. Nekem is tetszett mert egy 16 éves lánytól nem azt vártam el, hogy szépségkirálynő arca legyen. Ő úgy volt karakteres, egyedi. Engem nem zavar, ha egy lány arca pattanásos, mindaddig amíg nem lesz durván sebes tőle. De akkor sem ez alapján döntenék :D F/19
2019. aug. 11. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Lányként válaszolok, remémelem nem baj. Szerintem egy tinitől elvárni a sima arcot olyan mintha egy kosarastól elvárnád hogy legyen alacsony...teljesen értelmetlen hülyeség (ezt ugy mondom hogy nekem szerencsém van es szép az arcom).

Nekem is tetszik egy fiún ha kicsit pattanásos (persze nem beteges mértékben), ki sit izgató is belegondolni hogy a hormonok amik ezért felelősek, mit okoznak még a testében;)

19L

2019. aug. 11. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Szeplős vagyok és pattanásos is voltam, előbbiről már hallottam, hogy milyen cuki meg szexi, de utóbbit max tolerálni szokták, mert hát azért tinikorban elég gyakori probléma.

Nekem személy szerint egyik sem előny vagy hátrány, bár az erős pattanásosság nem tetszik, nem tagadom. De tudom, hogy nehéz megfékezni.

2019. aug. 11. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

16 éves lány vagyok.

Pattanásos a bőröm.

A legtöbb embernek ez nem tetszik.

Engem nagyon sokan bántottak/bántanak miatta,szóval próbálom orvosolni kozmetikai szerekkel,mint életem végéig azt hallgatni,milyen undorító és ápolatlan vagyok. :(

2019. aug. 11. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Persze nem lehet elítélni ebben a korban, aki ilyen, de ettől még nekem nem jönnek be a bőrhibák.

18/F

2019. aug. 11. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Akkor a szeplő egy bőrhiba:( ?
2019. aug. 11. 18:46
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 sajnálom, hogy emiatt piszkálnak téged :(
2019. aug. 11. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon ritka az olyan ember, akinek bejön a pattanásos bőr.

Engem is iszonyat sokat bántottak a bőröm miatt, a legelterjedtebb 'becenevem' a Ragyafej volt. Gyakran le is köptek. Pedig orvosról orvosra jártam...

2019. aug. 11. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 bár elég gyakori, de tágabb értelemben igen, pigmentációs zavar

de végül is a kék szem is "hiba", genetikai...

2019. aug. 11. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Köszönöm,de nem tudok vele mit kezdeni. :(

2019. aug. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!