Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én vettem észre, vagy mindenkinél igy van?
Figyelt kérdés
Van egy számomra külsőre nem annyira szimpatikus lány, elkezdek vele talalkozni, és megismerem. Ha a talalkozásokból szamomra szimpatikus a lány szemelyisége, akkor egy két tali után már-már szinte egy teljesen más lányt látok mint addig, sokkal szebbnek látom az arcát, puhábbnak az érintését és lágyabbnak a hangját. Mindenkinél így van?2019. aug. 5. 14:10
2/2 anonim válasza:
Szerintem a többség olyan lánnyal nem kezd, aki nem szimpatikus neki. Viszont egy kicsit más szempontból nézve a kérdést: az első benyomás mindig hamis. Minden ember fura, és esetleg nem szimpatikus elsőre, aki később barát / barátnő lesz. Mivel minden ember más, ezért teljesen senkire nem tudunk rögtön úgy tekinteni, mint valakire, akit már rég ismerünk. Az is lehetséges, hogy valakit idővel szebbnek látunk, de szerintem ez csak azért van, mert egyszerűen megszokjuk az arcát. Velem is volt már sokszor így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!