Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírhat a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírhat a barátom anyukaja? (Többi lenet)

Figyelt kérdés

Majdnem 1 éve együtt vagyunk és nagyon jól kijön a barátom a szüleimmel de en az ő szüleivel nem igazán,mondjuk az apukaja állítolag szerwt de az anyja egyenesen utal

Pedig nem tettem elenne semmi olyan és tényleg nem értem..... viszont a szüleimmel meg tök jól kijön

És kb.2x aludtam ott a pasimnal mert az anyja azt sem engedi, így szinte csak nálunk szoktunk együtt aludni!

2019. aug. 4. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet,nem vagy szimpatikus.
2019. aug. 4. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Deh nem értem,hogy miért
2019. aug. 4. 15:58
 3/9 DollarDog ***** válasza:
100%
Mert az anyjának a fia mindig is a pici kis fia marad. Tehát ha van még egy nő az életében arra ellenségesen tekint, i think🤷‍♂️
2019. aug. 4. 16:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát az előző pasim anyja nem volt ilyen

De egyébként a batyának meg megenged mindent!🤷🏼‍♀️

2019. aug. 4. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Gloria és Manny effektus.(modern család)
2019. aug. 4. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:
??
2019. aug. 4. 22:18
 7/9 anonim válasza:

A modern családos válasz arra akart utalni.

Hogy esetleg eddig a srác életében nem volt semmilyen nő ,csak az anyja és mivel eddig mindent együtt csináltak így dühös lett az anyja ,mikor a srác már nem vele töltötte az ideét , hanem a barátnőjével.

Ha esetleges állandóan a sráccal vagx akkor az anyja szeretne egy ilyen anyja-fia progikat.

Ezt akarta írni a modern családos.

Egyébként lehet csak nem vagy szimpi

És erre nincs miért?

Egyszerűen te is ,pl , ha belépész idegen emberekkel terembe ,akkor köztük vannak szimpatikusabbak és kevésbé.

Lehet te egyébként se vagy neki szimpatikus és ,h még a fiával vagy teljesen utál.

Megesik ,van ilyen ,de lehet le kéne ülnöd vele beszélgetni.

Lehet egyenesen a szemedbe mondja miért utál.

Tudod az egyenes út a legrövidebb ,itt ,pedig az egyenes egy beszélgetés.

Remélem tudtam segíteni 😁

2019. aug. 4. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Lehet rasszista
2019. aug. 5. 01:21
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 először is köszi

Másodszor nem, nem én vagyok neki az első a többi barátnőjével nem volt ilyen

És azért nem hinném hogy közel 1 év alatt idegen lennék a számára

2019. aug. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!