Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Lehetne hozzátok pár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lehetne hozzátok pár kérdésem?

Figyelt kérdés

1.a mellméret számít?

2.szoktatok a lányok miatt sírni?

3.vagy mi miatt sírtok ha egyáltalán sírtok?

4.ti is izgultok a szerelmetekkel való elso csóknál?

5.szerettek összebújni?

6.ha szerelmesek vagytok egy lányba akkor egy másik lányra gondolni nektek is tökre semleges érzés?

7.mit csináltok szakítás után?

2019. aug. 3. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

1 nem

2 nem

3 férfi nem sír

4 nem

5 nem

6 nem

7 semmi különöset

47/Sörhas

2019. aug. 3. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Én ugyan lány vagyok, de ez engem is érdekel
2019. aug. 3. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

1. Nekem nem feltétlen, de azért jó ha van...

2. Ha mondjuk szeretem és szakít velem a lány, igen, de csak akkor mikor senki sem látja

3. Apróságok miatt nem sírunk. Csakis nagyon mély fájdalom válthat ki belőlünk sírást

4. Én személy szerint jobban izgulok az első csóknál, mint a lány, akit csókolok

5. Nagyon

6. Ha valóban szerelmes vagyok, akkor igen

7. Megpróbálom visszahódítani a lányt vagy ha esélytelen, akkor nagy nehezen, de túl kell lépni

Legalábbis a részemről ezek a válaszok, de nem minden srác egyforma. Sőt, lehet több f*ckboy-jal fogsz összefutni, mint rendes sráccal...

2019. aug. 3. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

1,igen azt szeretem ha kis melle van

2,Nem

3,Nem

4,Igen

5,Igen

6,Nem,ha látok egy szebb lányt akkor az kell

7,Felszedek egy jobb csajt

2019. aug. 3. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Igen

Nem

Ha elérzékenyülünk. Mindenkinél más miatt.

Ki nem? (wtf)

Igen (wtf)

Nem. Attól még lehet valaki szimpi, jó társaság csak mert kapcsolatban vagyok nem áll meg a világ és beszélgetek lányokkal is :O AZTA

Továbblépek

Ezek annyira sablonos semmit mondó kérdések kicsit szánalmas de mindegy

2019. aug. 3. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek általános kérdések, minden fiu másképp reagálja le az egészet. Lehet a lánynak kicsi közepes nagy melle az embere válogatja meg, de ha összeilletek akkor nem azt fogja nézni. Hiedelmekkel ellentétben a fiuk is éreznek, de nem mindenki mutatja ki érzéseit, nem sír, mert minek ami megtörtént megtörtént. Nem az első csóknál fog izgulni, hanem a lány jelenléte miatt, akinek tetszik valaki az általában jobb kedvű, mosolyog, nevet. Én pl szeretek összebújni, mert a lánynak ez fontos és szeretek a kedvében járni. A semleges érzést más lányok felé megint csak embere váligatja meg. Amit én szoktam csinálni szakítás után az semmi, minden halad előre.
2019. aug. 3. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

1:ez tényleg mindenkinél más nekem pl a kisebb tetszik ami még nem is nagy de nem is szúnyogcsípés

2:Nem, szomprú/csalódott nyilván de sírni azért nem

3:szerintem egy férfi akkor elfogadható ha sír ha valami nagy veszteség éri (nem egy szakítás) vagy ha megnosul vagy amikor gyereke születik

4:emberfüggő,én pl igen

5:igen (ki jobban ki kevésbé)

6:Nem ha szerelmes vagyok nem de ha vele vagyok egy ideje akkor igen semleges

7:En pl semmit nem fogok masnak kuncsorogni

2019. aug. 4. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. aug. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!