Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne megoldani? Elég érdekes szituáció és nemtudom mit tegyek 🤔
Tetszik neked valamelyik egyátalán?
Mert akkor nem lenne ez olyan nehéz
Azért ne gyere össze valamelyikükkel hogy legyen valakid
Semmi értelme
Ha éreznél bármit is egyikőjük iránt, akkor ez szerintem nem lenne kérdés. De csak azért ne jöjj össze egyikkel se, hogy csak legyen valakid.
De ha az egyikőjüket tényleg kedveled, akkor esetleg megmondhatod a másiknak az igazat. Mármint azt, hogy kedveled őt, de nem úgy, ahogy ő kedvel téged. Mármint, kedveled, de mint csak egy barátot.
en es a legjobb baratnom is versenyeztunk a pasimert es mivel mindketten nagyon jol nezunk ki ezert aztmondta kenytelen volt random valasztania es en lettem az azota is joba vagyok a baratnommel am
18L
Én azt csinálnám hogy amelyik jobban néz ki azzal jönnék össze HA MINDKETTŐBE SZERELMES LENNÉK...
A másikkal pedig ugyanúgy jóba lennék, hogy ne legyen lelki baja neki, csak nem randiznèk vele...
De viszont nehéz kérdés...
Általában egy embert szeret az ember nem többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!