Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogy a fenébe magyarázzam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy a fenébe magyarázzam meg neki?

Figyelt kérdés
A bátyám kiderítette (feltúrta a szobámat és kifaggatta a barátnőmet) hogy fél éve együtt vagyok egy sráccal, nyilván okkal nem mondtam el neki mert folyton faggatott volna. A szüleim tudják és ismerik a srácot de mivel a bátyám már nem lakik otthon úgy intéztem a bemutatását hogy ő ne legyen ott. De most azóta folyton faggat még olyan dolgokról is amit talán még a baránőmnek sem mondanék el. És minden áron meg akarja találni a fiút. Most mi a fenét csináljak?

2019. júl. 31. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, semmi köze hozzá. Eleve szemétség, hogy feltúrja a szobádat...
2019. júl. 31. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó bunkó bátyád van.

Ha már a szobámat is feltúrta volna, egy szót nem mondanék el neki.

Mondd meg neki, hogy miután ilyen bunkón és illetlenül viselkedett, pláne semmit nem fogsz neki elmondani, és mivel okod volt arra, hogy nem mondtad el neki eleve, nem tartozol neki semmivel.

2019. júl. 31. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg bunkó a bátyám, de mindig azt mondja hogy az én biztonságomért teszi
2019. júl. 31. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kamu, és az amúgy se az ő dolga, hanem a szüleidé.

Ne mondj neki semmit.

2019. júl. 31. 11:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a szüleim dolga nekik semmi bajuk a sráccal és nincs kifogásuk. A bátyám meg mindenbe beleütközött az orrát
2019. júl. 31. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
17%

Örülj neki hogy félt.

Miért nem mutatod be a bátyádnak?

Vagy attól félsz hogy ő nem fogadná el? Esetleg erőszakos lenne?

Hány évesek vagytok?

2019. júl. 31. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy semmi köze hozzá és a további kérdéseit ignoráld
2019. júl. 31. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!