Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire elfogadható egy barátság extrákkal kapcsolat egy 21 éves fiúval?
17L
2019. júl. 30. 23:48
1/12 anonim válasza:
Teljesen jó amig csak ezt akarjatok!
2/12 StevenUp válasza:
A mai világban elfogadott
Szinonimája : kefélés felelősség nélkül amíg meg nem unjuk vagy jön egy jobb "
Csináld mert most ez a trend, az ilyen dolgokat hogy hűség meg felelősség azt felejtsd el gyorsan hogy nyugodtan tudj aludni :D
3/12 anonim válasza:
Ha a helyén tudod kezelni és nem látsz bele többet, akkor semmi gond nincs vele.
4/12 anonim válasza:
Ha Ti el tudjátok fogadni akkor rendben van, más véleménye meg nem számít :)
Egyébként elfogadható, ez már nem a XIX. század, de mindig védekezzetek.
5/12 anonim válasza:
Ha elvezitek, nem láttok bele többet akkor hajrá. Durr bele! :D
6/12 anonim válasza:
S nem zavar, hogy te így hívod a srác meg a haveroknak: "csak dugom a csajt de neki elég, meg le is nyeli"-nek mondja. Szóval?
7/12 anonim válasza:
hát azér azt nézd meg hogy törvényileg nem illegális e. mellesleg nincs vele bajom, nem nézek le senkit akinek ilyenben volt része. ha élvezitek akkor miért ne
8/12 anonim válasza:
Te életed,viszont pl én nekem ha nagyon bejön egy lány,és tudom hogy volt ilyen múltja akkor biztos hagyom a fenébe.
9/12 anonim válasza:
Te tudod hogy a te értékrendedbe belefér-e.
10/12 anonim válasza:
SZARD LE MIT MONDANAK MASOK. ADDIG KURJATOK AMEDDIG JOL ESIK NEKTEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!