Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki/nekik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki/nekik?

Figyelt kérdés

Régebben eléggé visszahúzódó, félénk ember voltam és mindig kerültem még a legkisebb konfliktusokat is pl ha egy közelebbi ismerősömmel ugyan azt az italt akartuk megvenni a boltban de már csak egy volt belőle akkor én azonnal inkább odaadtam neki és vettem mást mivel sose akartam önzőmek tűnni. Azóta már az iskolaváltás miatt kiszakadtam az előző baráti körömből és sokkal nyitottabb lettem, viszont még mindig van egy-két ember akikkel ha találkozok akkor ismét az az önbizalomhiányos, félénk ember leszek aki nem mer szólni ha valami nem tetszik neki (ez általában azoknak az embereknek a társaságában fordul elő akiknek a legjobban meg akartam felelni régebben).

Na de a lényeg. Az elmúlt napokban sikerült megismerkednem egy fiúval aki tetszik,és szerintem én is neki, és egyik nap mikor buliban voltunk találkoztunk egy ismerősömmel akinek a közelében a mai napig alig merek megszólalni, ő pedig úgy döntött, hogy velünk marad. Amikor ketten maradtunk a lánnyal megjegyezte, hogy milyen jól néz ki a srác és megkérdezte, hogy nem e baj ha rányomul. Én köpni nyelni nem tudtam abban a pillanatban de végül annyit mondtam neki, hogy nem. Már abban a percben amikor kimondtam és utána is éreztem, hogy nem kellett volna ezt mondanom mert nagyon rossz volt nézni, ahogy később szinte egész este próbálkozott nála. A fiún eléggé azt láttam, hogy nem tetszett neki a közeledése és, hogy ő inkább velem lett volna kettesben de mégsem mertem lépni mert féltem, hogy mivan ha csak félre értem és egyébként élvezte. Most viszont már nagyon idegesít, és szeretném neki elmondani, hogy azt szeretném ha nem nyomulna rá (mert tudom, hogy a lány egyébként semmi komolyat nem akkar tőle) viszont tudom, hogy nem vagyok képes kiállni se elé, hogy ezt így konkrétan megmondjam a fiú elé, hogy nyíltan elmondjam az érzéseimet.

2019. júl. 29. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ha csk alkalmad van rá, beszélgess vele, hülyüljetek, de semmiképp se nyomulj!! Nagyon sok sikert kívánok nkd, tudom h mit érzel, mert én s önbizalom hiányos vagyok...Te egy különleges lány vagy..és ha be is néznéd, akkor pedig egy vicces emlékként maradjon meg benned... hidd el ha nem ő az igazi, akkor azt érzitek mind a ketten :) egyébként nem ártana meg ismerned azt a csajt, nézd meg h mennyire lehet neked ártalmas ha esetleg féltékennyé válna :) remélem tudtam segíteni, írd meg priviben h hogy alakult :) L
2019. júl. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!