Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy van-e barátnője?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, és felém is ezt kommunikálta le. Ugye még régebben Snapchaten rám írt, bejelölt, én meg vissza, és beszélgetni kezdtünk. Néha pár napra eltűnt és később megint rám írt. Ma kirakott egy storyt egy csajról. 2 videót amiben egy nagyobb baráti társasággal van együtt. Nem tudom mi lehet köztük, de szerintetek nagy az esély arra, hogy több mint baratság van köztük? ( az egyik videón kettesben volt a csajjal, a másikban voltak többen) tudom ezt így nehéz megmondani... de előre is köszönöm. 16/L2019. júl. 28. 15:02
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle!
És ha van, mit számít?
3/4 anonim válasza:
Tényleg kérdezd meg tőle. Ha más nem, viccesen, pl. (szinte bármivel kapcsolatban) "és a barátnőd mit szól ehhez?"
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld. #3 ez jó ötlet!!!!
2019. júl. 30. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!