Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most ribis hajlam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most ribis hajlam?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, még nem volt barátom. Udvarlóim voltak, vannak is, de kapcsolatot valahogy el sem tudok képzelni. Mármint, hogy csókolózzunk, kézenfogva sétáljunk, titkokat megosztva, teljes bizalommal beszélgessünk. Valahogy nem tudom elképzelni, megijedek attól, hogy meg kellene nyílnom így valakinek, és a barátaim, családom előtt felvállalni, mint a fiú, akit szeretek.

Ellenben vonz a szex. Tudom, ahogy leírom szerintem is könnyűvérűnek tűnök, pedig abszolút nem vagyok az, soha nem adtam be a derekam. De már kezdem úgy érezni, hogy vannak szükségleteim vagy hogy is mondjam, alapból korán érő típus voltam mindig, manapság meg ilyenkor már sokan élnek nemi életet. Néha elmerengek azon, hogy pl. az egyik fiúval, akivel pár hónapig kavartunk néha összejárnánk, mert kívánom szexuálisan, ellenben kapcsolatot nem akarok vele, mert nem bízom benne (csajozógép). Annyira összezavar ez az egész, mert félek, hogy ez a gondolkodás ki fog hatni a későbbi szerelmi életemre. Kinövöm? Amúgy teljesen normális értékrendem volt mindig, a barátaim nagyon rendesek, nem öltözöm kihívóan.

Privátokat NEM kérek!

2019. júl. 26. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Majd megoldod, mint a fiúk/férfiak. Amúgy az egészséges embert vonzza a szex, egy bizonyos mértékig. Ameddig nem dobod oda mindenkinek, nem lesz baj. Amúgy he lesz majd barátod, ő majd kielégít, remélhetőlrg.
2019. júl. 26. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Kb ugyan ez vagyok én is csak a másik nemből. Bár nekem nincs bajom a megnyílással ha olyannak tehetem akit tényleg azért szeretek aki. Ezen felül nem nagyon tudom magam elképzelni egy olyan kapcsolatban ahol nincs teljes bizalom és szeretet. Tehát az olyanból sosem kértem, pedig számos ilyen volt alakulóban. Viszont a szex az vonz. Mint minden veled/velem egykorút kb :D Tehát nem, ez nem ribis hajlam, csak óvatosan.
2019. júl. 26. 18:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak az zavar, hogyha egy fiú próbál tisztességesen megismerni, akkor én rögtön finoman elutasítom, mert nem lennék képes még egy egyszerű esti sétára sem. Ellenben az olyanokkal, akik ilyen tipikus kihasználós emberek, azokkal valahogy könnyen megtalálom a közös hangot, imádok velük dumálni, kapcsolatot elképzelni sem akarok, de ők sem, így nem riasztanak el ismerkedéssel, hanem csak jól érezzük magunkat. És ugye emellett vágyom már egyre jobban a szexuális életre, de csak velük, mert tudom, hogy ők nem akarnak többet, ahogy én sem, míg egy rendes srácnál ez azért mégis csak a járással jön, amitől félek.
2019. júl. 26. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Én is 16 éves vagyok. Gondolkozok néha szexen, hogy vajon milyen lenne, kipróbálnám, de utána mindig eszembe jut : minek? Én nem feküdnék le olyannal aki tudom, hogy csak azt akarja tőlem. Nem lennék képes rá. És az,hogy testileg fejlett vagyok, nem azt jelenti,hogy lelkileg készen állok,hogy egy szexpartnerséget folytassak valakivel 16 évesen. Szóval én személyesen nem tudom az ilyen felfogást megérteni, de talán nem is kell. Mind különbözőek vagyunk és mind másképp éljük le az életünket. De nem is értem, ha így érzel akkor minek teszed fel a kérdést? Mert ez úgy jön le,hogy te az ilyen lányokat ribizlinek tartod. Már nem azért de ha tudod a szó jelentését ésba vele járó dolgokat ilyen nem fordul meg a fejedben. Nem rosszból mondom.
2019. júl. 26. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak össze vagyok zavarodva. Félek a kapcsolattól, egyáltalán nem vágyom rá, de ez kb. fél éve fordult így át, amióta elkezdtek udvarolni, addig megszállottan a szőke herceg csókjáról álmodoztam.
2019. júl. 26. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Meglepődnétek, hogy mennyi veletek egy korú pali menne bele az egyéjszakásba, függetlenül attól, hogy milyen párkapcsolattípusok fekszenek nekik.. Dunát lehetne velük rekeszteni. Tehát nincs veszve a helyzetetek. :D
2019. júl. 26. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

A masodik baratnom ugyanilyen volt, modellkedik, es ozonlottek a fiuk. Engem valasztott, mindketten feltunk a kapcsolattol, de aztan jovolt. Hozza kell tennem hogy meguntam a kapcsolatosdit, de visszagondolva jo ido volt (fel eve kb)

18f

2019. júl. 27. 04:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Érik a ribizli.
2019. júl. 27. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi baj. keress valakit aki benne lenne egy barátság extrákkal típusú kapcsolatban. nem hinném hogy nehéz lesz ilyet találni.
2019. júl. 31. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!