Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32/46 anonim válasza:
Lehetnél akármilyen helyes, azonnal felképelnélek.
33/46 anonim válasza:
Szerintem az sokkal jobb hogy amikor mész tömegközlekedéssel és ha alszik éppen,akkor megpuszilod.
34/46 anonim válasza:
Üljön a nő a férfi ölébe s nme fogrdítva. Fordítva ciki és szoktalan, nem "divat"
35/46 anonim válasza:
#34 Úúúristeeeen. Hogy tudsz ilyen hülyességeket kitalálni de most komolyan. Miiiii. 😀
36/46 anonim válasza:
Szerintem ha engedi, nem zavarja a csajt akkor vigyázz, lehet trap és valami megszúr
khmm... ha valaki érti
37/46 anonim válasza:
Én is egyetértek a 34-essel. Nyilván a kérdés remélhetően költői.
De egy pasi semmi esetre se üljön egy lány ölébe. Hogy néz már ki.
38/46 anonim válasza:
Amúgy ez a kérdés 2019 júliusi
Miért válaszolunk még? XD
Már úgy is ellaposította a kiszemeltet
39/46 anonim válasza:
Na kérdező! Mi lett? Becsajoztál? :D
40/46 anonim válasza:
Mondom nincs kivel, meghalt a kiszemelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!