Úgy általánosságban Ti is jobban szeretitek a retro slágereket?
Jómagam '97-ben születtem... Amikor gyerek voltam, a rádió gyakran játszotta a TNT, Desperado, Groovehouse, Crystal, stb. együttesek dalait. Emlékszem, ezen együttesek legtöbb számát szerettem. Szabadidőmben sokszor átkapcsoltam a Viva Tv-re.
Mindenevő vagyok, ami a zenét illeti, mert előszeretettel hallgatom a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek dalait, bár olykor a klasszikus zenék is előkerülnek. A mai dalok közül is meghallgatom azt, ami Nekem tetszik, csak legyen mondanivalója, és ne ömöljön belőle a trágárság.
Előnyben részesítitek-e a retro slágereket a mai dalokkal szemben? Ha igen, melyik évtized a kedvencetek zene szempontjából?
Egy évvel fiatalabb vagyok nálad, '98-as vagyok és igen, az igazi kedvenceim nekem is a retro zenék. Az 50-es évektől kezdve a 90-es évekig meghallgatok bármit és nagy valószínűséggel szeretni fogom, és a 80as évek a kedvencem. (Meg van azért néhány mai akit imádok).
Tudom, hogy ez mind nagyon eltérő, de tényleg jöhet Elvis, Tom Jones, Beatles, Rolling Stones, Omega, Simon and Garfunkel, Black Sabbath, Pink Floyd, Queen, Bob Marley, Abba, Guns n' Roses, Billy Idol, Pat Benatar, A-ha, Nirvana, Green Day, blink-182, Linkin Park, Hooligans, Eminem, Pink, Sia, Shawn Mendes, Bëlga, meg ha ők is beleszámítanak akkor az Irigy Hónaljmirigy :D.
Most ők ugranak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!