Szeretnék venni egy gitárkombót, s ezeket néztem ki leginkább. Ha van tapasztalatotok valamelyikről, szívesen fogadnám! Leginkább rock, és hard rockhoz. "Melyik a legjobb" ezek közül?
Figyelt kérdés
Boss Katana 50, Peavey Bandit 112 Transtube Series, Peavey Vypyr 75 ?
Guns n Roses, AcDc, Aerosmith, Black Sabbath, Led Zeppelin és Deep Purple az, amiket leginkább játszok.
(Itthon gyakorolnék vele, de kiereszthetem a hangját, szerencsére olyanok a körülmények.)
Vintage V100 gitárom van hozzá.
Van egy G1on Zoom effekt pedálom is, de szerintem ezekhez már nemigen kellhet, de...van :)
Köszönöm szépen ha elolvastatok ! :)
17/L
2019. júl. 19. 12:40
1/2 anonim válasza:
A peavey-kről nem sok jót hallottam.
Nekem egy Roland Cube 15w van, azzal meg vagyok elégedve.
23F
2/2 anonim válasza:
Mind a három megfelel a célnak, de a legjobb a Boss Katana. Azzal nem tudsz mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!