Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elképzelhető, hogy Jennie Kim...

Elképzelhető, hogy Jennie Kim depressziós?

Figyelt kérdés
A BLACKPINK-ből ismert leányzó. Némelyik interjúban mint ha nem önmaga lenne. Szomorúnak tűnik. Blinkek, Kpopperek, nektek mi a véleményetek?

2019. júl. 18. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Az idolok 98%-a minimum depressziós. Sok a mentális beteg az iparban, nem lenne meglepő.
2019. júl. 18. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mindenki azt hiszi, hogy beképzelt, de szerintem csak szomorú. A sok Kpopper kis lány meg idol szeretne lenni kint Koreában. Pedig nem tudják, hogy ez mivel jár. Amúgy a Kai-al való kapcsolata szerintem nem volt megjátszott. :(
2019. júl. 19. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Iszonyatos lehet egy olyan iparban dolgozni, ahol bár ezerrel megy a látszólagos csillogás, “eldobatják” veled a saját személyiségedet, és a saját kényük-kedvük szerint rád aggatnak egy újat.

Lehetsz komoly és visszahúzódó alapvetően, fárasztó lehet állandóan a hiperaktív, mosolygós, kokettálós vagány csajt adni, ha egyáltalán nem vagy ilyen, mégis ezt kényszerítik rád, mert a csapatodon belül ez a szereped.

Annál gusztustalanabb dolog nincs szerintem, amikor a személyiségedet akarják elvenni tőled. Azt a személyt, akinek és amilyennek születtél.

Művészképzésben tanultam, - hozzáteszem, ITTHON - én is megtapasztaltam rettenetesen borzasztó és bizarr dolgokat a szakmában. Ezek a beteg emberek abban hisznek, hogy lerombolják, felhasítják a személyiségedet a rengeteg bántalmazás, zaklatás, zsarolás által, és a “törmelékeidből” felépítik azt, ami nekik megfelel. Gusztustalan pókok, akik behálóznak, ha pedig “nem vagy elég jó” nekik, felfalnak, örökre megbélyegeznek és tönkre tesznek. Mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsenek a szenvedélyedtől. Attól, ami éltet, és amit a világon a legjobban szeretsz. Beszéljünk éneklésről, színművészetről, táncról, sportról, vagy bármi másról. Megfélemlítenek, traumatizálnak, mert a minimális esélyét sem adhatják meg annak, hogy miután felfuttatnak, ellenük fordulj. Egyidejűleg van jelen ebben az iparágban a kannibalizmus (még ha nem is szó szerint értjük) és a már UNDORÍTÓ “kedvességük”.

Nem csoda, hogy az idolok is kifakadnak. És akkor még ők a “gyengék” meg a “0 tűrőképességű emberek” ... pff...

2021. márc. 18. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Sok idol kűzd hasonló problémákkal. Depresszió, szorongás, pánikbetegség. Ezek kezelhető problémák, de mondjuk néha hagyni kéne őket pihenni is. És akkor talán nem válnának súlyosabbá.

Sok cég msgasról tesz arra, h mi van idolokkal, köztük a YG is. Az egyik legkizsákmányolóbb cég sztem. Az előadóikat imádtam/imádom de a cég egy nagy rohadék.

2021. márc. 18. 15:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Habár már nem igazán hallgatok Kpop zenét (ha mégis, akkor DreamCatchert), de azt tudom mondani, hogy a JYP Ent. sokkal emberségesebb az idolokkal szemben, ha úgy vesszük, az az egyetlen ügynökség szerintem, ahhol az ott lévő tehetségeket igazán megbecsülik. Az SM-et az elejétől kezdve utáltam a hírek miatt, az elején meg a YG volt a kedvencem csak aztán megutáltam.
2021. márc. 18. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már JYP akkor őt is a hírekben sokat szapulják. Hozzáteszem sokszor alaptalanul. Az, hogy Minának és Jeongyeonnak is mentális problémái voltak, az nem JYP sajátosság, hanem rengeteg idol kűzd ezzel. Viszont sok céget ez nem érdekel, de a JYP-nél pl hagyják őket ilyenkor pihenni, ez a nagy különbség. Mina is fél évet kihagyott, és Jeongyeon is csak nemrég tért vissza, egy szintén majd féléves kihagyás után. Én elhiszem, hogy ezt könyebb megtenni egy 9 tagú együttes esetében mint egy 4 tagunál, mondjuk a Blackpinknél. Nem mindegy, hogy 9ből hiányzik 1 vagy 4 ből. Ezt elfogadom, ettől függetlenül az nem változtat a tényen, h a YG egy görény XD
2021. márc. 18. 17:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a depressziójukra meg a szorongásura szerintem még a sassaengek (vagy hogy kell íri) is rá tesznek egy lapáttal. Undorítóak...
2021. márc. 18. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Valóban sokat ront rajtuk az biztos. De sajnos ott elég végletekben gondolkodak az emberek. Ha rajonganak akkor azt sokszor túlzásba viszik, ha meg valami nem tetszik nekik, akkor kegyetlenül tudnak utálkozni. Bár Nayeonnal az egyik ilyen sasaeng-je pont egy német srác. Na az is egy barom. Kapnak szegény idolok hideget-meleget. Valaki ezt nehezebben, valaki könyebben kezeli, de nagyon nehéz dolguk van ez biztos. Én sosem csinálnám amit ők az egyszer tuti XD

De nyilván amikor kapják a rajongóktól a szeretet az a része meg jó. Máshogy ezt elsem lehetne viselni. Egyébként leginkább a szolósoknak lehet nehéz. A groupoknál legalább egymásban tartják a lelket, ha jó a viszony.

2021. márc. 18. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Itt mindenki csak heater?
okt. 9. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy depresszió,az másból áll.
okt. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!